... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
Autor témy
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Letecke Dni Sliac - ide niekto?

Piatok, 26. Augusta 2011, 12:41

ide niekto na letecky dni sliac? http://www.siaf.sk/
ja sa tam chystam, ale momentalne mam auto v stave akom mam.. :(

MT-SPEEDY
Auto: ex E36 318i Touring
Kraj: Žilinský

Re: Letecke Dni Sliac - ide niekto?

Sobota, 27. Augusta 2011, 20:16

Asi pred hodkou som sa odtial vratil... Spaleny a unaveny :lol: To je tak, ked si clovek zabudne doma krem na opalovanie a stolicku :lol:

SurrendeR
Autor témy

Nedeľa, 28. Augusta 2011, 17:39

my sme tam sli v sobotu a ani sme sa tam nedostali.. tak sme sli len na kavu do BB :roll:
tie 5km kolony.. uf.. skoda no

aspon hod foto ak nejake mas :)

ake to inak bolo?

MT-SPEEDY

Nedeľa, 28. Augusta 2011, 19:43

SurrendeR napísal:
my sme tam sli v sobotu a ani sme sa tam nedostali.. tak sme sli len na kavu do BB :roll:
tie 5km kolony.. uf.. skoda no

aspon hod foto ak nejake mas :)

ake to inak bolo?

Z tohoto dovodu som siel vlakom :lol: Sice o siestej rano z Vrutok, ale o pol deviatej som bol na letisku, malicko ludi, na AWACS som cakal asi 10 minut a na fotkach mam masiny a nie milion ludi a trciacu smerovku :wink: Jedine, co banujem, ze som zabudol tu stolicku a krem, ako som pisal vyssie... Mam asi 440 fotiek, tak neviem, ci Ti to sem dat vsetko :lol: Asi to zajtra poslem cez uschovnu :wink:
Podla mna to za to stalo. Pred tretou som to vzdal a obetoval utok na letisko, to ma mrzi asi najviac... Ale inak super... Chlapci na MiG-29kach, retro sky team a ich masiny z WW2, Zoltan Veres, naozaj magor za kniplom :lol: Pacilo sa mi vystupenie rakuskeho eurofightera a ceskeho grippena. Clovek si nic nevsimol, len zrazu prihucal a zacal tancovat po oblohe :lol:

SurrendeR
Autor témy

Nedeľa, 28. Augusta 2011, 20:00

jasne, vsetko zmensi na 1152/768 (ak si fotil zrkadlom) a hod to na sendspace (300MB)
:)

skoda ze mne to nevyslo a tak som sa tesil... dpc s kolonami..

Anubis-artS
Auto: Seat Ibiza FR 2016
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 28. Augusta 2011, 21:00

No ja tu na Sliači bývam, tak som ani daleko cestovať nemusel :D stačilo ísť na strechu domu a mal som prvotriedny výhľad, keď sa lietadlá otáčali 10 metrov nadomnou :) .. Mne sa najviac páčilo vystúpenie 29-ky, F-16 a Veresa =D>

Tie kolóny boli strašné, bolo tu v sobotu cca 40 tisíc ľudí, v nedelu 15 tis. ... v sobotu keď som šiel domov zo zvolena na sliač tak som stále v kolóne hodinu ...
Obrázok
Seat Ibiza FR 2016
Ex: BMW e90 320i M-packet
Ex: BMW e46 320d

MT-SPEEDY

Nedeľa, 28. Augusta 2011, 21:34

SurrendeR napísal:
jasne, vsetko zmensi na 1152/768 (ak si fotil zrkadlom) a hod to na sendspace (300MB)
:)

skoda ze mne to nevyslo a tak som sa tesil... dpc s kolonami..

Nieco vymyslim, ale az zajtra :wink: Mal si sa vykaslat na kolony a postavit sa bud k motorestu Tri duby alebo na to odpocivadlo pri dialnici :wink: Ak som dobre videl, tak tam tiez bolo kopec ludi :lol:

Anubis-artS napísal:
No ja tu na Sliači bývam, tak som ani daleko cestovať nemusel :D stačilo ísť na strechu domu a mal som prvotriedny výhľad, keď sa lietadlá otáčali 10 metrov nadomnou :) .. Mne sa najviac páčilo vystúpenie 29-ky, F-16 a Veresa =D>

Toto vediet, tak sa k Tebe na strechu nastahujem :lol:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 239 neregistrovaných