... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
exzot
Autor témy
Auto: BMW e34 525TDS
Kraj: Nitriansky

klima na e34

Piatok, 26. Augusta 2011, 21:13

zdravim mam taky problem kupil som e34 a nechladila tak som hu napustil chladit chladila ale strasne tam volaco obcas nahlas piskalo alebo take volaco tak som sa nato kukol a zistil som ze ked mam zapatu klimu tak jak mam spojku tak raz tocilo kompresorom potom ho zaseklo potom sa zas roztocilo a takto to furt robilo a prave to vydavalo taky divny zvuk a teras my to uz nerobi nic a uz my to ani nechladi ani nepiska ani netoci z kompresorom tak sa chcem opitat co to moze bit ci ta spojka alebo odisiel celi kopresor a ci sa ta spojka da odmontovat a vymenit bez toho aby sa vypustila klima a ci neviete co to cca stoji dakujem PS:uz si teras nepamatam ci to piskalo ked tocilo z kompresorom alebo ked bol zaseknuty, lebo to mohlo piskat aj ked sa tocil kompresor a mohlo to piskat aj to ked bol zaseknuty a presmykovalo spojku diky za radu

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Re: klima na e34

Nedeľa, 28. Augusta 2011, 17:42

to ze sa ti raz roztoci potom zastavi je ok..
ten pistavy zvuk bude skor to ze ti to volade sici pod tlakom.. potom to uz koli nedostatku tlaku nezapnes..
treba dat system skontrolovat do servisu ktory robi klimy.. aby ti skontrolovali tesnost systemu.

exzot
Autor témy
Auto: BMW e34 525TDS
Kraj: Nitriansky

Re: klima na e34

Nedeľa, 28. Augusta 2011, 21:02

to nie toto nebolo take piskane a klima je natlakovana a tlak je dobry . :cry:
SurrendeR napísal:
to ze sa ti raz roztoci potom zastavi je ok..
ten pistavy zvuk bude skor to ze ti to volade sici pod tlakom.. potom to uz koli nedostatku tlaku nezapnes..
treba dat system skontrolovat do servisu ktory robi klimy.. aby ti skontrolovali tesnost systemu.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 23 neregistrovaných