Štvrtok, 22. Júla 2010, 23:55
Zdravicko,
Tak mne (resp. kamosovi - mechanikovi) sa dnes podarilo toto... Vlastnim E36 318tds s dvojzonovou automatickou klimatizaciou ktora do dnes fungovala uplne bezproblemovo...
Dnes rano bolo este vsetko v poriadku, auto som odniesol kamosovi na vymenu filtrov(olej, palivo, vzduch) plus oleja,... vsetko oka a poobede mi doniesol auto so slovami secko vpohode ziaden problem a dal mi kluce... Ja berem auto a pri pootoceni klucika do druhej polohy (ked uz pusta zhavice atd... zrazu ventilator naplno (este som nevedel ktory ale myslel som ze ten pred motorom)... pozeram na panel klimy a ta vypnuta... rozmyslam ze to fesak asi prehnal s touringom a sliapol mu na krk viacej a ze sa len chladi, avsak teplota ukazovala 90st.C nastartujem a ventilator(ten na vzduch pod stieracmi) stale naplno, do auta len minimum vzduchu (zatvorene klapky) ked pustim fukar na panely a dam fukat, klapky do vnutra sa otvoria avsak ide... avsak ventilator bezi furt naplno, ked vypnem panel klimy v podstate (cele tocenie ventilatora) ako kedysi, tak ide stale naplno akurat len zatvori klapky. Som stoho pekne nasrany. Nechapem co mohol spravit, Kukal som uz vsetky poistky a pod ale nic...
Neviete dakto poradit co by stym mohlo byt, ci nahodou niektore z relatok tam daco nezopina a nezostalo vysiet alebo cosik alebo co by mohlo byt problemom... Neuveritelne ma to serie...
Menovany povedal, ze len daco postukal a zrazu to furt fukalo a myslel si, ze to tak ma byt... zajtra mu este budem musiet zavolat... zabil by som ho kua
Vopred dakujem za rady.
Work smarter, not harder...

"Michael Jordan"