Streda, 24. Augusta 2011, 19:31
Záruka mi skončila v Marci !!!! Reklamujem to už vyše pol roka, ale týto amatéri v servise v Bystrici mi tvrdia s celou vážnosťou, že auto je v maximálnom poriadku !!!!!!! A myslia to doslova vážne. Už mi na ňom museli meniť turbo, lebo tieklo. Samozrejme pred tým mi tiež tiekol olej, ale povedali, že tečie hadica.Tak ju vymenili. Olej ale tiekol ďalej, s tým rozdielom, že mi skončila záruka a povedali mi s vážnou tvárou, že tečie turbo a že si to musím zaplatiť. Tak som sa nasral, že či si so mňa robia srandu až sa asi zľakli a turbo mi vymenili ako v záruke. Po ťažkých peripetiách. Nesedí mi auto na ceste, tak povedali, že sú zlé tlmiče. Vymenili tlmiče, ale auto sedí ešte horšie na ceste. Nie že sedí, uteká mi s pod riti. Potom ho museli naprogramovať, a tak ho naprogramovali, že mi prestalo ísť adaptívne riadenie. Prišíel mi na to minulý týždeň chalan vo Zvolene. Ale auto aj tak uteká. Medzi tým mi menili kompresor na dofukovanie zadných mechov. Lebo vrčal a bol hlučný a to, že nesmie. Vravím im, aby skontrolovali všetko a zistili príčinu prečo vrčal, aby sa to znovu nestalo. Ako to dopadlo ? Znovu kompresor vrčí.