... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

Filip123
Autor témy
Kraj: Trnavský

Problém BMW e46

Streda, 24. Augusta 2011, 09:03

Dobrý deň, v poslednej dobe keď idem na svojom BMW 318 coupe sa mi asi po kilometri jazdi rozsvieti kontrolka ručnej brzdi a tá kontrolka v strede medzi budíkmi, je tam taká šípka do kruhu a výkrčník. To po pravde neviem čo je, oboje neustále svieti na oranžovo. Čo to môže prosimvás byť, prípadne stalo sa to už niekomu ? :oops:

Užívateľov profilový obrázok
ganco1
Auto: E46 316ti compact
Kraj: Prešovský

Re: Problém BMW e46

Streda, 24. Augusta 2011, 09:31

mne ta oranzova kontrolka svieti casto hlavne v zime :D znamena to ze zabera DSC, aspon ja si myslim .... ak vypnes DCS myslim ze svieti stale

Filip123
Autor témy

Streda, 24. Augusta 2011, 09:33

Tá ručná bude asi brzdová kvapalina si myslím, ale to druhé som fakt nevedel, takže som si to asi vypol já však ? :mrgreen: musím sa stým pohrať, diky :wink:

Kubo320d
Auto: BMW 323CI :-)
Kraj: Žilinský

Streda, 24. Augusta 2011, 10:35

mne to zasvieti aj ked prudsie pridam a kolesa presmyknu ked sa potrebujem rychlo rozbehnut pripadne ked idem rychlo do zakruty a je naprsane da sa to zapnut a aj vypnut staci ked nastartujes tak medzi odkladacim priestorom pod radiom a popolnikom mas tlacitko ASR a to ked stlacis tak sa ti to rozsvieti vtedy mozes driftovat kolesa ti smykaju no ked to opet stlacis ze to zhasne tak pri preklznuti kolies ti to zasvieti a kolesa zacnu sekat aby nesmykali :wink: odporucam ti aby si si to nevypinal hodne ti to pomaha a ak ti to bude stale svietit tak to moze byt cidlo ASR treba vymenit lebo v zime si strateny

TT-SIMIK
Auto: BMW

Streda, 24. Augusta 2011, 12:30

Máš problém z abs čidlom najskorej, to znamená že ti nefunguje asi stabilizacia, ozvi sa napichnem ti to a budeš mudrejší ako problém odstranit,alebo ti ho odstránime....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 9 neregistrovaných