... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

baldy
Autor témy
Auto: E90 318d
Kraj: Košický

rezonacia v palubovke pod v strede pod celnym sklom e90

Sobota, 9. Júla 2011, 19:52

Ahojte,

nieco mi zacalo rezonovat v palubovke v strede ako keby to vychadzalo z mriezky ventilacie /nemam iDrive/ robi to len pri rozbehu resp ak klesnu otacky pri 2. prevodovom stupni. V strede za mriezkou je ako keby nejaka zaklapka, neviete mi poradit ci sa da ta mriezka nejak otvorit, resp. ci nemal niekto podobny problem.

dik

Užívateľov profilový obrázok
valer750
Kraj: Prešovský

Re: rezonacia v palubovke pod v strede pod celnym sklom e90

Sobota, 9. Júla 2011, 22:22

nerobil si nieco s krytom motora? lebo ak je zle zalozeny tak to robi presne to co opisujes...
Celým menom Valér Postihač, keby nieco:)
E91 325dA
E34 540/6

stevo
Auto: F25,F30,E30
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 10. Júla 2011, 09:33

ta mriežka sa dá otvoriť , len to ťahaj von , mal som presne ten istý problém a nevedel som si rady tak som auto odviezol do servisu v jednom mi povedali ,že sa s tým babrať nebudú ,že čo ak niečo zlomia a tak , skúsil som iný servis a za 18eur mi to odstránili .ale neviem ti povedať v čom to bolo , viem len tolko že vyberali rádio , ten zvuk sa šíril ako keby s tej vrchnej mriežky. :D

mariokovacsvk
Auto: BMW 320D E90
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 18. Augusta 2011, 21:43

Ja mám ten istý problém. Neviem ako to mám odstrániť, ale v mojom prípade si myslím že to je kryt motora. Bol menený kvôli šikovnému mechanikový ktorý ho zlomil.... ](*,) ](*,) ](*,)
Ale zaujímavé je to že to nerobý vždy...

coWon
Auto: F48 20xd, G30 530xd
Kraj: Trnavský

Piatok, 19. Augusta 2011, 11:31

baldy napísal:
Ahojte,

nieco mi zacalo rezonovat v palubovke v strede ako keby to vychadzalo z mriezky ventilacie /nemam iDrive/ robi to len pri rozbehu resp ak klesnu otacky pri 2. prevodovom stupni. V strede za mriezkou je ako keby nejaka zaklapka, neviete mi poradit ci sa da ta mriezka nejak otvorit, resp. ci nemal niekto podobny problem.

dik

kryt motora, aj mne to robilo ked bol zle zalozeny... on sa zalozi vzadu do drazok a nacvakne, a ked sa niekto netrafi do tych zadných drazok tak to bude hrkotat pod otáčkami aj pri drbnutom rozbehu pokial tomu nedupnes (:

Raf
Auto: 330 xd
Kraj: Zahraničie

Utorok, 23. Augusta 2011, 20:11

Ahoj měl jsem možna podobny problem a hledal sem jeho řešení v přistrojovce
nakonec se ukázalo ze byla podivne utazena/ priohnuta tyč spojující vrsky tlumičů a drkotala o motor. Jestli je to tohle tak by se to mělo měnit při zařazeni nebo vyřazeni rychlosti (popřípadě presunu fofrklacku automatu).

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní