... všetko o BMW ...
. Keďže ja som z Košíc, vybrali sme sa jedného krásneho dňa s kamarátom do Bratislavy, že pozrieme čo to je zač, dohodneme sa na cene, sadneme a pôjdeme domov. Prišli sme do Bratislavy, tam nás už čakal Vilo (bývalý majiteľ). Po krátkej prehliadke auta sme sa presunuli do krytého parkovisko, pretože pršalo. Po dôkladnejšiej obhliadke, nasledovala skúšobná jazda. Zpočiatku kľudná, no potom rozťahovanie rýchlostí do max. otáčok. Šlapalo jak hodinky! Po motorickej stránke úžas! Hneď po skúšobnej jazde som si ho zamiloval... Spísali sme Kúpno-predajnú zmluvu, vyplatil som mu dohodnutú čiastku a chceli sme ísť do KE. No nechcel naštartovať... Nikto nechápal, pretože predtým chytal na prvú stále. Nakoniec Ottík skončil v servise s odpálenou RJ a polovicou kabeláže. Niekto sa totiž hral na autoelektrikára a miešal jablká s hruškami a tak to dopadlo
. 5 dní na to som si bol už po opravené auto v BB, kde má Vilo trvalý pobyt a teda aj BB značky. Hneď ako prišlo domov, do Košíc sa menili brzdové dosky, pretože na tom boli dosť zle...
)
... Rameno narážalo na hlavu skrutky, ktorá držala motorček na dverách, takže sa okno sťahovalo asi len 5cm. Rameno samozrejme ohnuté. No tu sa naskytol ďalší problém, okno už síce funguje, to sme vyriešili, ale pri vysúvaní nesedí... S tým sa budeme musieť pohrať nabudúce. ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
mys_iak napísal:presnerozptylove sklicka... ste vybrali
... Našťastie mi dvere "neurvalo" len sú strašne krivé (posunulo mi celým autom jak do toho vrazil). Autíčko je teraz odparkované na dvore, aby som v ňom nemusel nocovať, keďže sa dvere nedali zavrieť