... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
spikerHC
Autor témy
Auto: F10 530XD
Kraj: Banskobystrický

Halogeny a Bi-xenon poradte prosim...

Streda, 17. Augusta 2011, 13:22

Chcem sa opytat ak si kupim sadu Bi-xenonu a dam si to namontovat bude problem s policiou? da sa to zapisat do technicaku alebo ako to je? treba tam vsetky tie veci ako ostrekovace svetiel a toto?
F10 530XD
EX E46 330D
EX F30 318d

BMW318i
Auto: e46 318i Silver Bear
Kraj: Trnavský

Re: Halogeny a Bi-xenon poradte prosim...

Streda, 17. Augusta 2011, 13:24

navdar... podla mna netreba nič zapisovat lebo policajti nebudu vedet či to mas orginal alebo ty si to tam montoval...a ked mas u seba čipovu kartu tak nato ešte policajti nemaju čitačku :) takže nebudu vedet či to maš v techničaku alebo ne :)

spikerHC
Autor témy
Auto: F10 530XD

Streda, 17. Augusta 2011, 13:29

BMW318i napísal:
navdar... podla mna netreba nič zapisovat lebo policajti nebudu vedet či to mas orginal alebo ty si to tam montoval...a ked mas u seba čipovu kartu tak nato ešte policajti nemaju čitačku :) takže nebudu vedet či to maš v techničaku alebo ne :)

ale nakoniec rozmyslam ze kupim cele angel eyes svetlomety aj s optikou uz... to by nemal byt problem uz vobec ci?
F10 530XD
EX E46 330D
EX F30 318d

BMW318i
Auto: e46 318i Silver Bear

Streda, 17. Augusta 2011, 13:33

podla mna trebalo by zapisat ked vymeniš svetla za ine...a možu pi.čovat aj na angel eyes ... ale podla mna kludne si kup tie svetla... ale angel eyes nepouživaj na denne svietenie !!!! aj ked mas LED a sviety to silno!

elaxes
Auto: bmw 320d

Streda, 17. Augusta 2011, 15:32

svetla kľudne vymeň. Ja mám origo xenóny a v techničáku ich nemám. Nemá ako dokázať že si ich tam montoval....jedine, že by sa vyznal a vedel, že xenóny majú dolu ostrekovače a niveláciu.....

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Streda, 17. Augusta 2011, 17:16

dalsia zbytocne zalozena tema... uz sa tu o tychto chobotinach pisalo tolko... policajti nejsu sprosti a ak ti budu chcet dat za dorabane xenonove svetla pokutu tak ti ju daju a ty sa mozes odvolavat aj na svateho dindiho ktory ti to montoval v nemeckom bmw nepomozes si... tak isto aj za angel eyes, je to zasah do svetlometu ktore je tym padom neschvalene a bez velkych vycitok ta mozu poslat znova na STK

Kubo320d
Auto: BMW 323CI :-)
Kraj: Žilinský

Streda, 17. Augusta 2011, 21:20

asi tak moja rec este AE by som si dal ale BI xenon made in cina urcite nie a nieje to ani pekne a celkovo xenony je to dobre na jazdenie po tme ale chudaci ty co ti inu oproti :wink: bud trosku ludsky a daj si len AE na halogeny je to najkrajsie najlacnejsie a najmenej ta za to dodrbu :wink: schvalne hod tu fotku tych BIxenonov co by si si chcel dat pripadne aj fotku ako to na aute vypada a na porovnanie si daj len pekne AE na H7mickach :wink: inak ako sa vravy 100ludi 100 chuti a je pravda ze je to zbytocna tema lebo ked ich chces tak aj tak si ich das

Kubo320d
Auto: BMW 323CI :-)
Kraj: Žilinský

Streda, 17. Augusta 2011, 21:23

a este nieco ked ich budes montovat tak samozrejme ze ti treba aj ostrekovace a vsetky dalsie veci co su samozrejmostou pri xenonovych svetlach

Matussko1987
Auto: e46
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 18. Augusta 2011, 12:54

tak je !!! Aj ja som vymýšlal ale nakoniec som si objednal iba kružky kupil skvele H7 XENESIS svietia super skoro ako xenony len su bledšie ale su fak super !!! a je to určite lacnešie lebo ako aj pisali hoši dat dam nieaku čínsku blbosť radsej necham origo halogeny !!!

TT-SIMIK
Auto: BMW

Piatok, 19. Augusta 2011, 09:57

Ked bixenony tak jedine original, svietia 3x lepšie ako klasika,na depo zabudnite,nemá to žiaden poriadny luč......
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

MarcusAurelius
Auto: BMW 320D e46

Utorok, 23. Augusta 2011, 15:02

kup si tie listy pod svetlo s dierkami na ostrekovace a hotovo ..nemusis sa trapit.. este som nezazil, ze by sa ma policajti vypytovali hovadiny.. nie su hlupi to je pravda.. moj brat je napriklad tiez fizel a keby chce tak ti zato pokutu da..lebo mal bmw a vie ako to je stymi svetlami, ale kym nerypes do nich oni ta nechaju napokoji..
predam
CCFL kruzky, invertory (aj po 1ks) (E46,36,39,38)
4-ramenny volant s airbagom (E46)
Volant z BMW F30 bez airbagu 2014 r.v. - ponuknite cenu
Spinac svetiel (E90)
Motorcek stahovania okna (E46) 10€
Prava krajna mriežka naraznika E46 (benzin) 10€
Narazniky na Passat B6 a audi A6 C6 (ak nahodou)

kupim
rameno stierača na (E46) vodicova strana
krajne plastove mriezky naraznika E46 diesel

Jacq
Auto: BMW X1

Utorok, 23. Augusta 2011, 15:33

Dnes uz policajti nie su d.bnuti. Staci mu pozriet, ci mas ostrekovace svetiel a na palubovke nastavovanie sklonu reflektorov a zoberie ti technicak az do odstranenia zavady. Samozrejme s pokutou.
xDrive 25i

T0MAiR
Auto: E46 - 318d FL(sedan)
Kraj: Prešovský

Streda, 24. Augusta 2011, 09:05

Co sa tyka policie a technicaku. Mam original bi-xenony a v TP nie je o tom ani zmienka. nestretol som sa za posledne 4 roky ze by to bol problem.

sinner33
Auto: BMW3 318i e46

Utorok, 11. Októbra 2011, 15:40

Bixenon je vybojka s clonou ktora meni ohnisko.Ked da stretavacie,ohnisko je blizsie k parabole a naopak.Alebo sa vysuva a zasuva cocka z paraboli von a dnu.Cely princip.Inak naco davat bixenon,ked mas dvojitu parabolu.Ta druha parabola by ti tam potom bola zbytocna a svietila by ti stale kontrolka na palubovke ze mas v riti ziarovku.Kup si normalne Angelse s cockou a hod tam 5000ku xenon H7 a nepovie ti nikto nic.
Inak s tymi odstrekovacmi maju pravdu.Mal by si mat odstrekovace,ale ked mozu jazdit favority s xenonmi,tak si tam mozes dat aj .......
Moj nazor

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní