danyel napísal:v com pracujes ? ja si tiez privyrabam poistenim ja osobne mam za 160 eur na od 1990 cm3 - neoobmedzene co si myslim ze je super kedze niektore 3-litre platia az nieco okolo 200eciek ale to kazda poistovna ma inak
mas v sukromnej sprave :)
Ide o to ze poistovaci maju urcite rozpatie, takze ked vidia ze zakaznik nevie kolko platit samozrejme davaju vyssie aby oni zarobili. Poistny makler, ma to rozpatie o dost vacsie a este vacsie ked robi v spolocnosti zameranej na poistenie aut..
Povodne som potreboval som poistenie pre seba, a tak som lietal z poistovne do poistovne,az som nakoniec narazil na spolocnost kde prave pracujem. Kedze prave koncim inzinierske studium na ekonomickej fakulte a mam zlozenu skusku na najvyssej urvni z poistovnictva v NBS, tak ma priali.
Osobne, davam minimalne sadzby na PZP, uplne najnizsie mozne ceny na trhu a kedze som v spolocnosti ktora je zamerana na priemyselne rizika tak tie sadzby viem da ovela nizsie ako hocikto iny.
Ked to niekto robi aby si zarobil tak sa skusa klienta osklbat ako to len ide, a potom ludia platia ako som pisal ovela ovela viac ako by mohli platit.
V poistovnictve sa zaraba na inych poistkach a nie na PZP, preto som sa rozhodol aj pracovat v tej spolocnosti a aspon klubakom umoznit usporu. Ked som si presiel tuto temu za posledny rok, tak 2 ludia mali dobru poistku ostatny vsetci dali zarobit sprostredkovatelovi.
Predsa ked ma niekto starsie BMW s vyssou kubatorou, za tych usetrenych 30-50 Eura moze nieco na auticku opravit/dokupit a spravit si radost..