... všetko o BMW ...
06insane napísal:Modrá metalíza.

Arnold napísal:mooc peky tour :) inac co je to za farba? taketo toury mozem

SmartBastard napísal:Nechapem ako sa niekto moze rozhodnut dat tam take svetla namiesto riesenia ten hrdzy
Dufam, ze to das dokopy :)

Samozrejme auto nebolo bez nedostatkov a ešte ani nie je v 100% stave, ale od jazdenky nemôžem očakávať zázraky. V najbližšej dobe sa zameriam na opravy bodov 9, 10, 11 a 12.
 Samozrejme auto nebolo bez nedostatkov a ešte ani nie je v 100% stave, ale od jazdenky nemôžem očakávať zázraky. V najbližšej dobe sa zameriam na opravy bodov 9, 10, 11 a 12.

Body 9 a 10 zmáknuté. 11 budem riešiť neskôr. 12 - svieti to preto, lebo nie sú zapojené snímače sedadiel, tak hodím tam späť pôvodné sedadlá, len ich budem musieť poriadne vytepovať
 Body 9 a 10 zmáknuté. 11 budem riešiť neskôr. 12 - svieti to preto, lebo nie sú zapojené snímače sedadiel, tak hodím tam späť pôvodné sedadlá, len ich budem musieť poriadne vytepovať  Bod 13 by som mal tiež zvládnuť a na 14 potrebujem cash :-/ Na body 1 až 4 potrebujem hodne cashu :-///
 Bod 13 by som mal tiež zvládnuť a na 14 potrebujem cash :-/ Na body 1 až 4 potrebujem hodne cashu :-///

Mal som stiahnuté okno na vodičovej strane, zabuchol som dvere a keď som chcel vytiahnuť okno tak to nešlo úplne hore. Hovorím si, že dam ich dole a hneď hore. No a smerom dole už to išlo na krivo. Po rozobratí som zistil, že ten mechanizmus je zlomený
 Mal som stiahnuté okno na vodičovej strane, zabuchol som dvere a keď som chcel vytiahnuť okno tak to nešlo úplne hore. Hovorím si, že dam ich dole a hneď hore. No a smerom dole už to išlo na krivo. Po rozobratí som zistil, že ten mechanizmus je zlomený   Ešteže ho držia tri ďalšie nity, takže zatiaľ to je provizórne spravené, kým nezoženiem nový diel.
 Ešteže ho držia tri ďalšie nity, takže zatiaľ to je provizórne spravené, kým nezoženiem nový diel.

Som nasratý jak hovado. Ešteže sú to ľavé predné dvere,aj tak mám zakúpené nové dvere a ide to do lakovne, inak by ma fakt jeblo. Ale poškodil som aj tie čierne gumené prahy v strede dverí či ako sa to volá, a podbehy plus spätné zrkadlo. Podbehy či čo to asi meniť nebudem, jedine tak trošku vyklepať, neni to tak hrozné, asi tak par milimetrov sa to ohlo. Fuck fuck fuck
  Som nasratý jak hovado. Ešteže sú to ľavé predné dvere,aj tak mám zakúpené nové dvere a ide to do lakovne, inak by ma fakt jeblo. Ale poškodil som aj tie čierne gumené prahy v strede dverí či ako sa to volá, a podbehy plus spätné zrkadlo. Podbehy či čo to asi meniť nebudem, jedine tak trošku vyklepať, neni to tak hrozné, asi tak par milimetrov sa to ohlo. Fuck fuck fuck  ((( Potom sem hodím fotky, skúsim aspoň ten lak nejako vyleštiť.................
((( Potom sem hodím fotky, skúsim aspoň ten lak nejako vyleštiť.................