... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
minco
Autor témy
Auto: BMW E46 330ci
Kraj: Bratislavský

BMW 330d - kupa

Pondelok, 8. Augusta 2011, 00:33

http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=v4snl34ell4v
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=b4rlshev4pve

Každé má pre a proti, len ktoré? Kilometre mám zaručené, čiže to nieje nejak extra moc...
BMW E46 320d 100kW sedan
Toyota MR-2 115kW
Toyota Corolla 85kW
Toyota Auris 160kW
BMW E46 320d 110kW Touring - ex ale nadohlad
BMW E46 330ci 170kW - moja nová fesanda

Ako sa hovorí, k dobrému sa dobre vracia :)

jararak
Auto: skodofka 120l

Re: BMW 330d - kupa

Pondelok, 8. Augusta 2011, 10:42

Pri prvom neni mpaket, taktiez je tam len ciernobiela navi ktora soji za staru belu, avsak pri tomto rocniku by tam mala byt uz mk4 navi, cize staci prehodit display a prekodovat navi na farebnu. Taktiez nema kozu a vcelku dost nabehane (i ked ja nemam ovela menej)

druha ma 3/4 navi, tiez by to asi chcelo prehodit display, avsak boh ho vie ci bude pasovat videomodul na videscreen, ma mpaket, je lacnejsia, cervena koza vyzera zaujimavo, avsak skus druhu taku zohant, ciernej je vsade vela ;), horsi rocnik, slabsi motor.

Ja ti neviem ale koli motoru by som siel uz asi do tej novsej, mpaket vies dorobit sedacky tiez, alebo by som hladal daco ine. Btw drzal by som cca 700eciek na nove turbo vo vacku preventivne.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

minco
Autor témy
Auto: BMW E46 330ci

Pondelok, 8. Augusta 2011, 11:23

Tak samozrejme, že keď kupujem nové auto nekupujem ako sockár, že mám vo vačku 7000 EUR a kupujem za 7čku... Na ojazdenku treba vždy niečo bokom na prípadné poruchy, ktoré isto nastanú...

jararak napísal:
Pri prvom neni mpaket, taktiez je tam len ciernobiela navi ktora soji za staru belu, avsak pri tomto rocniku by tam mala byt uz mk4 navi, cize staci prehodit display a prekodovat navi na farebnu. Taktiez nema kozu a vcelku dost nabehane (i ked ja nemam ovela menej)

druha ma 3/4 navi, tiez by to asi chcelo prehodit display, avsak boh ho vie ci bude pasovat videomodul na videscreen, ma mpaket, je lacnejsia, cervena koza vyzera zaujimavo, avsak skus druhu taku zohant, ciernej je vsade vela ;), horsi rocnik, slabsi motor.

Ja ti neviem ale koli motoru by som siel uz asi do tej novsej, mpaket vies dorobit sedacky tiez, alebo by som hladal daco ine. Btw drzal by som cca 700eciek na nove turbo vo vacku preventivne.
BMW E46 320d 100kW sedan
Toyota MR-2 115kW
Toyota Corolla 85kW
Toyota Auris 160kW
BMW E46 320d 110kW Touring - ex ale nadohlad
BMW E46 330ci 170kW - moja nová fesanda

Ako sa hovorí, k dobrému sa dobre vracia :)

eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Piatok, 12. Augusta 2011, 17:59

ani druhe nema m paket... Ja som za prve vozidlo. A to preto lebo posobi lepsim dojom, ze bolo o neho starane... Zaroven je novsie a 150kw... Druhe nemusi byt zle... ale podla mna ho mal nejaky tuzer... a ani facelift... :-#

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných