Ahojte
Mám záujme kúpiť jednu X5ku avšak má to jeden háčik auto je "tuknuté" a chcem sa poradiť ako toto poškodenie vidí niekto iný, skúsenejší ako som ja.
Auto som zatiaľ nevidel naživo, kedže je v zahraničí tak sa chcem poradiť či sa ho vôbec oplatí ísť pozerať a ak áno na čo si treba dať pozor...
Na tomto aute ma trápia tieto veci:
1. poškodenie auta - asi najviac ma trápi to že prah pod spolujazdcom je "trafený" (vidno na foto) nevyzerá to síce až tak strašne ale neni to ani zanedbateľné, myslíte si že môže byť pohnuté "celé" auto skrz tohto, každý názor mi pomôže,
2. poškodenie predného kolesa - podľa poškodenia disku je zrejmé že sa tiež nezaobišiel bez nárazu zaujíma ma či si myslíte že môže byť poškodenie resp. náraz prenesený aj dalej - tj. prevodovka atd.
3. airbag - ako vidno na fotke je "strelený" airbag v spolujazdcovej sedačke - poznáte niekoho kto to vie opraviť, resp. dá sa to opraviť tak aby nebola menená celá sedačka?
4. podľa vyjadrenia predajcu je otvorený aj hlavový airbag na pravej strane ale podľa fotiek vidno že strop nie je poškodený čiže airbag nevystrelil, podľa všetkého riadiaca jednotka vykazuje že je fuč ale nestalo sa tak, zase ma zaujíma spôsob opravy a čo si o tomto myslíte? že je a zároveň nie je strelený.
Vopred ďakujem za každý názor

- bmw1.jpg (58.38 KiB) 2016 zobrazení

- bmw2.jpg (60.3 KiB) 2016 zobrazení

- bmw3.jpg (52.8 KiB) 2016 zobrazení