... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

Beamer
Autor témy
Auto: BMW 530d
Kraj: Nitriansky

Vybijanie baterie

Sobota, 6. Augusta 2011, 17:22

Zdravim, mam takyto problem s mojou E 39 530d 2002. Po cca 2 tyzdnoch sa mi baterka uplne vybije. Neviem co s tym moze byt :roll: . Auto bolo som dal premerat a baterka je v poriadku, ma 2 roky je to 96A, len ma vysoky odber 3,5 A. Bol som s nim aj na diagnostike a vypisalo aj zavadu vyhrievanie prednych sedadiel, mozno tie tahaju prud a vraj boli aj kable od nich trochu teple. Vypisuje mi este ked zapnem, alebo vypnem motor, ze mam skontrolat predne hmlovky, aj ked su funkcne, ale trochu su ako keby navlhnute, ale to asi nebude baterku vybijat. Chcel by som vybrat poistku, ktora je pre vyhrievanie sedadiel, len neviem, ktora to je ake ma cislo. Mohli by ste mi niekto napisat cislo tej poistky, lebo som ho nikde na nete nenasiel. Skusim ju odpojit a dat premerat prud. A este sa mi asi nevypina GPS, lebo stale blika cervena dioda na nom, ale to nemoze tolko prudu tahat podla mna. DVD z GPS ma vzdy vonku, lebo ho stale tocilo a bola horuca, tak neviem bez DVD by mala byt vypnut navigacia. Ak mal niekto podobny problem mohol by napisat ako to riesil. Dakuje za rady :thumbup:

Užívateľov profilový obrázok
Arnold
Auto: E91 F48
Kraj: Košický

Re: Vybijanie baterie

Sobota, 6. Augusta 2011, 17:42

sry, ale toto patri do sekcie e39 opravy a problemy. alebo nahodou zacinas pribeh? :D btw. neviem cim to je. skus rozobrat sedacku ci niesu kable odpojene.. ale ja sa do elektriky nevyznam :lol: mne staci ze si viem zapojit subwoofer na vypinac :mrgreen:

Rudo ZM
Auto: BMW 540iA
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 7. Augusta 2011, 12:46

Nazdar!
Vyhrievanie sedadiel je poistka č.32-15A v skrinke pred spolujazdcom.Navigácia je poistka č.64-30A a č.66-10A vzadu v kufri nad batériou.Pozície poistiek sú očíslované,takže by si nemal mať problém :wink:
E39 530dTour R.I.P.-> E39 540iA

andush
Auto: E60 530D
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 7. Augusta 2011, 16:45

mne to robila navigacia
Daj si 30 otčenášov! :D

ex Škoda 120L
ex Lancia kappa 2,4TDs
ex Škoda octavia kombi 2,0
ex Škoda octavia L&K 20V turbo
ex VW passat combi 1,9TDI
ex BMW E39 530D
ex Hyundai Terracan
ex VW Touran

BMW E60 530D
Volkswagen PASSAT 2.0TDI

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných