... všetko o BMW ...
dodiiik napísal:Dobrý deň prajem, všetkých Vás srdečne zdravím:)
Tak som čestným majiteľom e32, motor a samotné atuto je neskutočné no trápi ma pár vecí...
1.Tečie olej z prevodovky (alebo motora) ale bude to myslím prevodovka. Pravdepodobne v okolí hydromeniča,
prejavuje sa to: v Dcku automat pri stalcení plynu občas (stále častejšie) neradí ako má, hlavne nepodradzuje a motor zrýchľuje ako slimák, do 2k/min a potom otáči idu až ked zmáčknem Kick down...., BC zatiaľ nič nehlási no chcem to mať vyriešené . V N motor ide pekne do otáčok (samozrejme neskúšal som dlho, nech neuškodím ešte viac)
2 Riadenie je úplne rozhádzané .... ale úplne bola robená ge s tým že je povolený čap, ale je to tam kde bolo a ešte horšie po 100km, žerie to gumy jak formula, je tam menená čerstvo tyč riadenia, a akurát len ten čap je ževraj zlý,
prejavuje sa to : auto klepe a pri vyššej rýchlosti drnkoce ako po roz****nej ceste, a čucha pneu.
3. treba dotiahnuť šrúb na skrynke riadeniam no neviem k nej nájsŤ prístup(zevraj je to od vodica z motoroveho priestoru neviem...
Je tu niekto kto by bol schopný mi viriešiť, resp. poradiť čoby len s jedným z týchto problémov ? A má na predaj aj potrebné diely resp. odkial ich zohnať za čo najsolídnejšiu cenu (+kvalitu )
ĎAKUJEM VOPRED