... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

obchodna sekcia

jackal69
Autor témy
Auto: E39 530d
Kraj: Bratislavský

DIAGNOSTIKA trysiek, kde? SURNE

Piatok, 5. Augusta 2011, 20:03

Ahojte chalani viete mi prosim poradit (alebo ak to niekto z vas robi) potrebujem zajtra t.j. sobota spravit diagnostiku na tryskach (E39 530d, M57) v nedelu potrebujem totiz odist a zistit ktora tryska je spatna, diky moc...najlepsie zapad SR, pp. stred.
co sa obycajne stane ked budes stuchat palicou do niecoho?...zacne to stuchat spat :)

PetoK
Kraj: Žilinský

Re: DIAGNOSTIKA trysiek, kde? SURNE

Piatok, 5. Augusta 2011, 20:13

Ak ti stačí načítať diag. korekčné hodnoty,dojdi,môžme... Dosť to napovie...

jackal69
Autor témy

Piatok, 5. Augusta 2011, 20:56

A das mi prosim ta cislo na teba?...no ja potrebujem zistit, ci a ktora tryska mi slzi, dalo by sa to?.....rano trysky vytiahnem by som dobehol
co sa obycajne stane ked budes stuchat palicou do niecoho?...zacne to stuchat spat :)

PetoK
Kraj: Žilinský

Piatok, 5. Augusta 2011, 21:02

Si ma asi nepochopil... myslel som že ak chceš môžme napichnúť auto na diag. a načítať z DDE korekčné hodnoty jednotlivých vstrekov, od toho sa dá odvodiť ktorý je aký... samotné vstreky ti neviem diagnostikovať, to musíš skočiť niekde do servisu, kde majú stolicu...

jackal69
Autor témy

Piatok, 5. Augusta 2011, 21:09

no problem je v tom, ze mne sa dako neda napichnut na diagnostiku, daco je v tom posahane...nevies nahodou kde by mohli zajtra robit?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných