... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

obchodna sekcia

lakybmw
Autor témy
Kraj: Zahraničie

turbo piska

Štvrtok, 4. Augusta 2011, 18:57

Ahojte potreboval by som poradit mam 530d rok 2000 a problem je taky ze idem rano do prace vsetko ok.a ked som sa vracal tak som pocul turbo piskat ovela viac aj ked ho tlacim do visokych otac.tak aj to piskanie je rychlejsie neviem auto vobec nedymi a ked ho tlacim to bolo aj pred tym tak ked uberiem ako keby si odfucalo.

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: turbo piska

Štvrtok, 4. Augusta 2011, 20:52

ak nepiska bude skory odchod. moje bolo ticho a auto nedymilo vobec a uz je po nom. nove turbo - piska jak drbnute, samozrejme tak ako ma, cize cim vyssie otacky tym viac piska, co su pre teba vysoke otacky? lebo pre mna je to 2500-3000, vyssie nema vyznam ist s tymto motorom, samozrejme pri dvihnuti otacok vyrazi aj patricny dym, avsak to len taky aby sa nepovedalo

otvor kapotu a popros niekoho nech ti zaturuje, moze byt ze mas dieru v trakte - pletence sa lubia trhat a je v nich diera, je to najnizsi bod na aute, potom praskaju zvody, alebo len ti prehnil vyfuk, vsetko je mozne.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní