... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, SmartBastard

reklamne predmety bmwklub.sk

rado x5
Autor témy
Auto: bmw x5
Kraj: Nitriansky

chybove hlasenie 46D3

Pondelok, 1. Augusta 2011, 12:41

zdravym vsetkych mam otazocku mam bmw e53 3.0d 2006 automam a mam taketo chybove hlasenie na diagnostike 46D3 interna zavada v riadiacej jdnotke neda sa to vymazat auto funguje normalne ani neviem odkedy je to tam auto mam dva roky mozno to tam bolo neviem daval som akurat slovencinu do navygacie a auto raz bolo na nabyjacke ale nie na procesorovej ale obycajnej toto my napadlo nic ine sa nerobylo necipovalo. Dakujem vsetkym za rady.

starML
Kraj: Zahraničie

Re: chybove hlasenie 46D3

Pondelok, 1. Augusta 2011, 18:21

Pro DDE 5, DDE 6, DDE 6.2 and DDE 6.3 chyba 46D3 (Hexadecimal) znamená Control Unit Internal Error 4, ale další popis jsem k tomu nenašel. Pokud auto funguje normálně, dá se s tím žít. Jinak bych se obrátil na toho, co mi dělal ten jazyk v navigaci, i když to s tím zdánlivě nesouvisí.
Audi A3 30 gtron automat CNG
Octavia 1,5 TSI automat CNG Ex
Octavia 1,4 TSI manual CNG Ex
E60 530iA Ex
E39 530dA Ex

rado x5
Autor témy

Pondelok, 1. Augusta 2011, 18:54

starML napísal:
Pro DDE 5, DDE 6, DDE 6.2 and DDE 6.3 chyba 46D3 (Hexadecimal) znamená Control Unit Internal Error 4, ale další popis jsem k tomu nenašel. Pokud auto funguje normálně, dá se s tím žít. Jinak bych se obrátil na toho, co mi dělal ten jazyk v navigaci, i když to s tím zdánlivě nesouvisí.

dakujem za radu aj ja som nasiel to iste na nete ale co to presne znamena vadna riadiacka alebo... Treba to opravovat a vie to vobec niekto opravyt? S tym jazykom by to nemalo mat spojitost

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Pondelok, 1. Augusta 2011, 22:06

rado x5 napísal:
dakujem za radu aj ja som nasiel to iste na nete ale co to presne znamena vadna riadiacka alebo... Treba to opravovat a vie to vobec niekto opravyt? S tym jazykom by to nemalo mat spojitost

Ziadny popis k tejto chybe neexistuje, hladal som ho po celom svete.... :smile:
Hrabal sa v tej jednotke niekot? nebola tam voda? motor slape normalne? nezdochyna?

rado x5
Autor témy

Utorok, 2. Augusta 2011, 15:09

airbone napísal:

Ziadny popis k tejto chybe neexistuje, hladal som ho po celom svete.... :smile:
Hrabal sa v tej jednotke niekot? nebola tam voda? motor slape normalne? nezdochyna?

auto ide normalne nezdochyna voda tam nebola ale to som pozeral pred dvomi rokmy ked som kupil pozrem to

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných