... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
profor
Auto: E46 nemám
Kraj: Bratislavský

Re: GROM Audio Interface 2 / USB citacka do OEM radia GROMUS

Nedeľa, 12. Septembra 2010, 20:09

Ale ne, ja viem že to je naprd situácia keď sa niečo také deje.

počuj, ak chceš, v utorok fičím ku michalovciam, neviem síce či vrchom alebo spodom bude kratšie ale cestou naspäť
(tiež utorok) sa môžem zastaviť ale nemôžem to riešiť, ale navrhujem toto: dáš mi to, ja mám aj origo rádio tak to pozrem doma a potom ak dačo zistím alebo opravím tak ti to pošlem naspäť.

nemusíš súhlasiť, ale potom už inak neviem pomôcť.

tým vrchom to bude asi ďalej že? cesta.

myroslav
Autor témy
Auto: E46 318D Touring
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 12. Septembra 2010, 20:22

no ak pojdes vrchom tak pojdes isto cez Poprad a Presov a to budem bud cez den v Presove, alebo ak nie tak dojdem do Popradu, co je 40km od nas, ale ak pojdes spodkom, tak jedine ze pribehnem do Kosic, co tiez nevylucujem, lebo ak nebudem v Presove, tak isto pojdem v utorok do Valalikov a to by sme sa mohli v Kosiciach stretnut a popri tom by si mi mohol naprogramovat uz aj denne svietenie, ak budes suhlasit...
OO\[][]/OO E46 318D Touring
Bawarska Miłość Wieczna
Obrázok

profor
Auto: E46 nemám

Nedeľa, 12. Septembra 2010, 21:16

košice možu byť, idem do Budkoviec tak nazad pojdem asi aj tak cez Košice.

Ale to denne neviem urobiť:(

súhlasíš s mojím návrhom?

TomTomZH
Auto: e60 530xd,dodge SRT4
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 8. Novembra 2010, 21:57

zdravim nebudem zakladat novu temu tak vyuzijem tuto. kupil som DMC interface usb pre radio s navi 4:3 , dali mi k tomu daky medzi kus s kablami ktori sa zapoji medzi radio modul bm54 a ten povodny konektor plus este kabel na miest cd menica a nejde mi to rozchodit...zo spodnej casti toho pristroja su este dake prepinace s oznacenim 1 2 3 4,,,,neviem co s tym a ako co dat aby fachcilo kto v ZH a okoli 100km by mi s tym vedel pomoct?????dakujem
12218

consiglieri
Auto: Mercedes GLS 63 AMG
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 9. Novembra 2010, 17:59

Len tolko ti poviem ze aj ja som to kupil a presne to iste, napojili sme podla navodu a nic. Ma to jednu diodu a resetovacie tlacitko, vsak?

Proste cinsky smejd. Ked sme to otvorili tak by si zaplakal ake je to zagrcane cinom, orangutan s letovackou by to lepsie urobil. Ja som to poslal naspat a vratili mi peniaze. Ked chces dobry prehravac tak jedine XCar Link. Ten sice za 70Euro nekupis ale urcite pojde.

TomTomZH napísal:
zdravim nebudem zakladat novu temu tak vyuzijem tuto. kupil som DMC interface usb pre radio s navi 4:3 , dali mi k tomu daky medzi kus s kablami ktori sa zapoji medzi radio modul bm54 a ten povodny konektor plus este kabel na miest cd menica a nejde mi to rozchodit...zo spodnej casti toho pristroja su este dake prepinace s oznacenim 1 2 3 4,,,,neviem co s tym a ako co dat aby fachcilo kto v ZH a okoli 100km by mi s tym vedel pomoct?????dakujem

TomTomZH
Auto: e60 530xd,dodge SRT4

Utorok, 9. Novembra 2010, 18:24

dakujem za odpoved,je to asi to iste podla toho reset tlacitka a diody.a ten x car link ti funguje?? na akom radiu to mas??
12218

hpbaxxter
Auto: BMW 330d Touring E46
Kraj: Žilinský

Utorok, 9. Novembra 2010, 19:58

chalni, ja este na zaciatok...tento Grom modul, to je nieco, co mi dokaze z iPodu a podobnej blbosti pustit hudbu do zastavaneho radia v mojom tragači?...davno po takom rieseni pokukujem, nakolko mam uz plne dvere CDciek...FM transmittery som vylucil v prvom kole a linkovy vstup pajkovat na plosak sa mi tiez nezdalo ono....takze takyto modul by to zvladal, na klasickej E46tke s klasickym cd radiom (bez menica a navi) ? a co taky spas stoji?

consiglieri
Auto: Mercedes GLS 63 AMG
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 9. Novembra 2010, 21:12

XCar Link ide velmi dobre, kupil som verziu 2 ktora ti pekne vypisuje aj ID3 tagy pri MP3 a mam to v E46 na 16:9 navi. Stoji sice 120E ale fakt sa oplati.

TomTomZH napísal:
dakujem za odpoved,je to asi to iste podla toho reset tlacitka a diody.a ten x car link ti funguje?? na akom radiu to mas??

M3driver

Utorok, 9. Novembra 2010, 21:37

consiglieri napísal:
XCar Link ide velmi dobre, kupil som verziu 2 ktora ti pekne vypisuje aj ID3 tagy pri MP3 a mam to v E46 na 16:9 navi. Stoji sice 120E ale fakt sa oplati.

hm, zaujimave. mne na 16:9 nesiel... keby ste niekto zhanali Grom, mam tiez zaujem :roll:
M3 -> Ducati

kačo
Auto: OOOO A6 3.0TDi
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 2. Januára 2011, 15:15

mas CD menic?
E36 325 TDS (ex)
E46 MT-330CI (ex)
E46 M3 (ex)
E70 X5 35d (ex)

OOOO A6 C7 3.0TDi quattro avant

M3driver

Pondelok, 3. Januára 2011, 11:23

kačo napísal:
mas CD menic?

ano, zapajal som to namiesto changeru
M3 -> Ducati

Patqooo

Štvrtok, 28. Júla 2011, 00:25

Chlapi,

trocha to tu oživím ...
Mám záujem o Xcar link,ale vraj to nie je kompatibilné s 12 pin/ quadloock rádiami ... A keďže som totálny technický antitalent, neviem aké mám ja ... V aute mám origo bussines rádio na CD ...
Dík za odpoveď ...

Paťo

spider207
Auto: RWD, but not a BMW..

Štvrtok, 28. Júla 2011, 06:41

Tiež idem akurát do Xcarlinku, neviem síce čo je quadlock, ale 12PIN mám a nemal by byť problém. Resp čo som čítal zahraničné fóra tak to ľuďom šlape. Ale nehovorím teraz o BMW, takže.. ale neviem kde by mal byť problém, vyberieš si Xcarlink pre svoj typ auta (model a rok výroby), zapojíš a ideš. A v každej normálnej predajni by Ti mali byť schopný poradiť čo a ako. Príp pri kúpe cez net to môžeš bez udania dôvodu vrátiť, keby to náhodou nefachalo..
"Umenie žiť nie je umenie hrať s dobrou kartou, ale umenie zohrať so zlou kartou dobrú hru."

BMW E30 318i...ex

Patqooo

Štvrtok, 28. Júla 2011, 16:33

Veď ja som práveže objednal cez xlink.sk ale poslali mi na moju E46 ten BMW TYP 2 a ten mi nepasoval ... A ten TIP 1 vraj nemajú,poslal som im to späť,a teraz čakám kedy mi pošlú naspäť peniaze ... Kde sa to ešte dá kúpiť ?

spider207
Auto: RWD, but not a BMW..

Štvrtok, 28. Júla 2011, 19:03

"Umenie žiť nie je umenie hrať s dobrou kartou, ale umenie zohrať so zlou kartou dobrú hru."

BMW E30 318i...ex

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných