... všetko o BMW ...

inak neviete niekto ako sa tam upevňuje ten Mtech? nejaky mtech-aci pome!!!
  inak neviete niekto ako sa tam upevňuje ten Mtech? nejaky mtech-aci pome!!! 
 je to rozkresleny v etk a tam je to videt jak dily jsou potreba
 je to rozkresleny v etk a tam je to videt jak dily jsou potreba  jako je toho mraky tech dilů kdyz chces koupit komplet vsechny uchyty tak to stoji asi tak 200E skoro :)
 jako je toho mraky tech dilů kdyz chces koupit komplet vsechny uchyty tak to stoji asi tak 200E skoro :)
 neni jich tolik co sedanu ci coupe ale jsou :) jinak mtech strisku se tedka podarilo sehnat po roce hledani a kupodivu za normalni cenovku
 neni jich tolik co sedanu ci coupe ale jsou :) jinak mtech strisku se tedka podarilo sehnat po roce hledani a kupodivu za normalni cenovku   
   jeden nadherenej tour se prodaval dva mesice zpet u nas ... druhy den byl pryc...
 jeden nadherenej tour se prodaval dva mesice zpet u nas ... druhy den byl pryc...  

to o tom origo mtech touringu z fabriky som netusil... To musela byt nechutna cenovka za take auto v tych rokoch. Takze zohnat mtech na sedana, ked bude stasite kridlo na kombi a moze sa ist na to? Dufam ze som pochopil dobre, teda. Ako to tam uchytit bez  toho aby som vyvalil 200 jevri za srobiky a uchytky?
  to o tom origo mtech touringu z fabriky som netusil... To musela byt nechutna cenovka za take auto v tych rokoch. Takze zohnat mtech na sedana, ked bude stasite kridlo na kombi a moze sa ist na to? Dufam ze som pochopil dobre, teda. Ako to tam uchytit bez  toho aby som vyvalil 200 jevri za srobiky a uchytky?

ona je jedna vec koupit kompletni kit trebas za 400E , dalsich 400E lak , a dalsich 400E krapicky ...takze ono se do neceho takovyho poustet stoji moc penez :)
 ona je jedna vec koupit kompletni kit trebas za 400E , dalsich 400E lak , a dalsich 400E krapicky ...takze ono se do neceho takovyho poustet stoji moc penez :) 
											 tolko prachov nemam zatial...
 tolko prachov nemam zatial...

BMWMISCHO napísal:Ja potrebujem uz len bocne plasty na coupe a mam ho komplet...hm ak niekto bude vediet o bocnych plastoch beriem hned....