... všetko o BMW ...
RomanC napísal:
presne ten isty problem som mal aj ja , vymena hadic moj problem vyrieslia
andush napísal:
cize to kolenoti robilo ten dym a pokles vykonu motora? lebo mam tento problem takisto.
lakybmw napísal:este by som sa chcel opytat ku tej bmw 530d ked sa zahreje tak neviem ho nastartovat ked trosku vychladne ta nastartuje ked otocim kulc tak pocujem ako pumpa tlaci dost dlho asi tak 40 sec. mamm to tak byt? menil som novu pumpu od nadrze ale aj tak to iste strekovace mi kontrolovali povedl ze su ok tak ja uz neviem co by to mohlo byt dakujem.
lakybmw napísal:este by som sa chcel opytat ku tej bmw 530d ked sa zahreje tak neviem ho nastartovat ked trosku vychladne tak nastartuje ked otocim kluc tak pocujem ako pumpa tlaci dost dlho asi tak 40 sec. mamm to tak byt? menil som novu pumpu od nadrze ale aj tak to iste strekovace mi kontrolovali povedl ze su ok tak ja uz neviem co by to mohlo byt dakujem.
RomanV napísal:
Už som to tu niekde písal, mne tento problém so štartovaním zohriateho motora spôsoboval snímač - teraz neviem presne či - kľukovej, alebo vačkovej hriadele. Zistili to na diagnostike. Stálo to aj s diagnostikou a výmenou v servise cca 70 EUR.