... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
lovec31
Autor témy
Auto: bmw 330d 150kw
Kraj: Žilinský

Re: E46/320d 100kw neskory zaber turba/ VYRIESENE

Utorok, 11. Januára 2011, 15:47

ok...vymeneny podtlakovy regulator na turbe plus vsetky podtlakove hadicky... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ivank
Auto: BMW 320d E46

Streda, 12. Januára 2011, 21:09

Chalani prepacte mozno blby text...

Bol som na merani vykonu... (pisem hlavne kvoli Alfimu ten ma tiez automat) vsetko je da sa povedat OK s prihliadnutim na vek a kilometre.

Jedno sa mi ale nepaci... krivka krutiaceho momentu... oficialne by mala prudko stupnut uz od nizkych otacok a drzat sa v skoro maxime pocas celeho rozsahu otacok...

Mne to ale stupa da sa povedat postupne....rozmyslal som ze ci nemoze byt prasknuta podtlakova hadicka k turbu.. ze taha falosny vzduch tak treba vacsi podtlak (vyssie otacky) na zabratie turba...

Aj pri akceleracii citim ozajstny zatah az pri nejakych 2300 ot... co vy na to? Moze to byt tym? rad by som dal vymenit vsetky hadicky, co suvisia s turbom... nech to je istota. Ja len ci nemate nejake napady?

A automat pisem preto, lebo necakam ziadne zazraky, no cakal by som ze pocitim krutak v nizsich otackach...auto je z jednotky velmi pomale. Akonahle preradi do 2 tak zatah citit omnoho lepsie...nejedna sa o nahananie ale o phnutie do krizovatky, ked davam prednost a potrebujem sa rychlejsie zaradit..cize take normajne zrychlenie ziadne drifty :smile:

lovec31
Autor témy
Auto: bmw 330d 150kw

Štvrtok, 13. Januára 2011, 06:18

no moj laicky pohlad...daj si vymenit podtlakove hadicky a mozno ti to pojde lepsie....ale ak cakas nejaky prudky narast vykonu odspodu tak na 320d to nebudu ziadne zazraky....neviem aky narast vykonu je od spodu pri 330d lebo som sa na to este nevozil ale co tu pisu tak je to vraj bomba....ja mam pomenene vsetky hadicky a turbo zacina niekde pri 1800 ale najvecsi zatah ma niekde pri 2200 drzi ho az niekde k 3000 a potom pomaly vykon pada...

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 13. Januára 2011, 10:51

Ivank napísal:
Chalani prepacte mozno blby text...

Bol som na merani vykonu... (pisem hlavne kvoli Alfimu ten ma tiez automat) vsetko je da sa povedat OK s prihliadnutim na vek a kilometre.

Jedno sa mi ale nepaci... krivka krutiaceho momentu... oficialne by mala prudko stupnut uz od nizkych otacok a drzat sa v skoro maxime pocas celeho rozsahu otacok...

Mne to ale stupa da sa povedat postupne....rozmyslal som ze ci nemoze byt prasknuta podtlakova hadicka k turbu.. ze taha falosny vzduch tak treba vacsi podtlak (vyssie otacky) na zabratie turba...

Aj pri akceleracii citim ozajstny zatah az pri nejakych 2300 ot... co vy na to? Moze to byt tym? rad by som dal vymenit vsetky hadicky, co suvisia s turbom... nech to je istota. Ja len ci nemate nejake napady?

A automat pisem preto, lebo necakam ziadne zazraky, no cakal by som ze pocitim krutak v nizsich otackach...auto je z jednotky velmi pomale. Akonahle preradi do 2 tak zatah citit omnoho lepsie...nejedna sa o nahananie ale o phnutie do krizovatky, ked davam prednost a potrebujem sa rychlejsie zaradit..cize take normajne zrychlenie ziadne drifty :smile:

Máš to aj čipnuté,alebo len tak si bol dat zmerat??? Lebo E46 čo so počul maju nadstavený tah od spodu až niekde pri cca 2000ot, takže zázraky hlavne pri rozbehu nečakaj(to platí hlavne pri automate,kde ta ožnost vytočit to na spojke ako manula odpada), nerozbieha sa ti z dvojky??? Mne sa občas rozbieha a preto to je lenive, ked dam S tak vždy z 1ky, treba popozerat hadičky podtlaku, ten reguluje tlak turba,takže ak niečo nieje ok, netesnosť,alebo dierka,alebo zly ventil stači a egr,tak sa podtlak straca a už to nejde od spodu tak ako má, tieto veci sa tu riešia už tolko rokov.....))))))Tah od spodu sa dá načipovat...ale to už je to inej témy......
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Ivank

Štvrtok, 13. Januára 2011, 20:31

nie nemam cipnute...akoze s motorom som spokojny, ked sa zohreje ide velmi pekne, tichucko...uz som skusal pocuvat turbo..nepiska, nic nesyci...musim zbehnut za chalanmi do servisu nech skusime tie hadicky... o cipovani som rozmyslal ale najprv chcem mat istotu ze je motor O.K. zbytocne donho budem rypat ak je iba nejaka hlupost zla...vykonovo mi to bohate staci...len mam chrobaka v hlave...kvoli tomu zatahu...

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Piatok, 14. Januára 2011, 11:32

Máš 110kw??? Mne ide pekne odspodu, aj ked občas sa stane,ale to je to rozbiehanie z 2ky, ale inak ide v pohode, ja odkedy som vymenil turbo, po mojich dlhoročných problémoch tak auto ide odspodu tak ako má......
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Ivank

Piatok, 14. Januára 2011, 17:39

nie mam 100 kW

111lubor
Auto: E46/330xd 135kW tour

Utorok, 19. Júla 2011, 19:59

Vie mi niekto povedať aký priemer podtlakovej hadice mám kúpiť, prípadne akú dľžku? Mám E46/330xd.
Dík.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných