... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Ivank napísal:Chalani prepacte mozno blby text...
Bol som na merani vykonu... (pisem hlavne kvoli Alfimu ten ma tiez automat) vsetko je da sa povedat OK s prihliadnutim na vek a kilometre.
Jedno sa mi ale nepaci... krivka krutiaceho momentu... oficialne by mala prudko stupnut uz od nizkych otacok a drzat sa v skoro maxime pocas celeho rozsahu otacok...
Mne to ale stupa da sa povedat postupne....rozmyslal som ze ci nemoze byt prasknuta podtlakova hadicka k turbu.. ze taha falosny vzduch tak treba vacsi podtlak (vyssie otacky) na zabratie turba...
Aj pri akceleracii citim ozajstny zatah az pri nejakych 2300 ot... co vy na to? Moze to byt tym? rad by som dal vymenit vsetky hadicky, co suvisia s turbom... nech to je istota. Ja len ci nemate nejake napady?
A automat pisem preto, lebo necakam ziadne zazraky, no cakal by som ze pocitim krutak v nizsich otackach...auto je z jednotky velmi pomale. Akonahle preradi do 2 tak zatah citit omnoho lepsie...nejedna sa o nahananie ale o phnutie do krizovatky, ked davam prednost a potrebujem sa rychlejsie zaradit..cize take normajne zrychlenie ziadne drifty