... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

TT-SIMIK napísal:Cez diagnostiku ide do E46 zapisat korekčný faktor podla ktorého bc počíta spotrebu,tak ked si to nadstavím tak dám vediet aké to je presné......

TT-SIMIK napísal:No problem......musim najprv odmerat spotrebu.....

,ja mám tažku nohu a automat,takže ma to čaka zmerat.....
 ,ja mám tažku nohu a automat,takže ma to čaka zmerat.....

TT-SIMIK napísal:tak tak,to už môžeš príst na zápis.....,ja mám tažku nohu a automat,takže ma to čaka zmerat.....

TT-SIMIK napísal:tak tak,to už môžeš príst na zápis.....,ja mám tažku nohu a automat,takže ma to čaka zmerat.....

hlavne na bmw, usetris, ked ti odpali cerpadlo
 hlavne na bmw, usetris, ked ti odpali cerpadlo   , mne dosla nafta minule tak, ze som nechapal
 , mne dosla nafta minule tak, ze som nechapal   a stalo sa mi to 2x v zivote, raz na ocovej X5 a druhy krat na mojej 330cd, a presne na tom istom mieste a presne pred tou istou pumpou (200m chybalo
  a stalo sa mi to 2x v zivote, raz na ocovej X5 a druhy krat na mojej 330cd, a presne na tom istom mieste a presne pred tou istou pumpou (200m chybalo   

), proste zasvietila rezerva,isiel som par km, dojazd ukazovalo 50km,zrazu 10,5,2,0 a hotovo, teraz ked mam 1/4 nadrze mastííííím na pumpu
 ), proste zasvietila rezerva,isiel som par km, dojazd ukazovalo 50km,zrazu 10,5,2,0 a hotovo, teraz ked mam 1/4 nadrze mastííííím na pumpu   
 Kubo320d napísal:ja som isiel na 4,7 mam 235ky pneu no skutocnu som nemeral no na rezerve som presiel od zvolena az na oravu co je +- 150km no neviem kolko ma rezerva litrov inak jazdim na tych +-6l ale to mam 100kW ty mas 110kw ze?
 ked som sam v aute tak mimo mesta mam 5,3 v meste okolo 7, anie je to z BC ale vypocitane podla prejdenej vzdialenosti, ak som nalozeny ludmi a kuffrom a idem podla predpisov mam okolo 6,2-7, a mam 100kw... 110kw ma o liter väcsiu spotrebu podla ludi ktori pracovali v bmw... ale to ja posudit nevem...
 ked som sam v aute tak mimo mesta mam 5,3 v meste okolo 7, anie je to z BC ale vypocitane podla prejdenej vzdialenosti, ak som nalozeny ludmi a kuffrom a idem podla predpisov mam okolo 6,2-7, a mam 100kw... 110kw ma o liter väcsiu spotrebu podla ludi ktori pracovali v bmw... ale to ja posudit nevem...