... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Kubo320d
Autor témy
Auto: BMW 323CI :-)
Kraj: Žilinský

Re: e46 sedan pred fl vz e46 coupe fl

Sobota, 16. Júla 2011, 14:51

teraz kaslem uz na to lebo som za fakt uzasny peniez splasil kapotu a aj svetlo tak si ho zatial tak necham ale tak mam smolu na zver tak cakam ze ked ho opravim zas nieco sundam :D tak potom si to tak spravim :wink:

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Sobota, 16. Júla 2011, 16:13

neber to co som ti pisal ako nieco zle... Ja som tiez nerozoberal viac ako 2 bmw a oba sedany... Ale nikdy som sa nepytal take otazky ci mi bude pasovat vystuha a pod. Kebyze si das tu namahu tak na bmwfans.info zistis ze sa napr vystuha robila na vsetky e46 rovnaka dokonca aj na m3...

Ak zozenes original diely predku tak ich tam napasujes pekne okrem blatnikov, tie su orieskom aj pre mna... Ty to budes mat trochu lahsie...

Kubo320d
Autor témy
Auto: BMW 323CI :-)
Kraj: Žilinský

Sobota, 16. Júla 2011, 23:28

jasne v pohodicke no nejdem sa zatial do toho pustat aj ked rad by som ale uz mam hodne veci nakupenych na opravu takze ak nahodou sa mi zas stane ze nieco zrazim neaku zver a budem to menit tak to potom budem riesit teraz by bolo narocne vsetky diely davat na inzerat a predavat :smile:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných