... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
BMWKLUB.CZ napísal:vibrace přední nápravy- doporučuju začít v tomto pořadí: 1) pneumatiky a disky (naražený disk nebo nerovná-jinak poškozená pneu) 2) test tlumičů (levný, rychlý) 3) horní uložení tlumičů (rychlá kontrola-odlepená guma od ložiska) 4) kulové čepy (zvednout na hever a zacvičit s kolem, idealně s někým a hledat, levné oprava) 5) vůle v řízení (dotáhnutí planžru trochu pomůže-na futrálu, pod krycí maticí shora, jinak rep set) 6) kotouče (očistěné dosedací plochy pod i na kolech, kontrola házivosti)
w.i.c.o napísal:no ked som zodvihol auto na zdvihak a koleso je vo vzduchu...chytil som ho a pomikal s nim tak malo volu dnu a von do blatnika,cize vola smerom od kasni von a zase dnu ako ked sa normalne otaca volantom....da sa s tym malu chvilu jazdit ci nie?
w.i.c.o napísal:Nazdar, potrebujem poradit...ked idem viac ako 90 km.h zacne mi triast volantom....kolesa to niesu pretoze som ich dal vyvazit...ale aj ked zacnem brzdit mierne mi trasie volantom... ale akoonahle pri vecsej rychlosti ako 90 km mierne zatocim na stranu trasenie prestane no akonahle vyrovnam znovu trasie.....dik za rady