... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

bmwtt.sk

hakker
Autor témy
Auto: E39 Touring
Kraj: Nitriansky

e39 touring zadne fl svetla

Nedeľa, 10. Júla 2011, 21:17

zdravim vas pani takze podaril osa mi zohnat zadne FL svetla na moju pred FL e39 touring vymenil som vsetko sedi ako ma len mam trosku problem so svietenim sa mi zda ze tie vlakna ci ako sa tomu nadava mi blikaju ale len na 5 dveracj na blatnikoch vsetko ok a dalej na blatnikoch mi zase svietia aj brzdy trosku slabsie ako normalne ale svietia ..neviete kde by mohla byt chyba a ako sa s nou pohrat? dakujem za kazdu pomoc
len mi nepiste ze nahod naspat stare a mas po probleme

hakker
Autor témy
Auto: E39 Touring
Kraj: Nitriansky

Re: e39 touring zadne fl svetla

Pondelok, 11. Júla 2011, 08:43

no takze nakoniec som zistil ze mi hlasi vypalenu ziarovku...ale nie je a tvari sa to ako by bola a svieti mi brdove svetlo...vie niekto help?

Užívateľov profilový obrázok
LuCKy
Auto: BMW 530iMola
Kraj: Žilinský

Re: e39 touring zadne fl svetla

Pondelok, 11. Júla 2011, 09:08

Ahoj,
nemozes len tak nahodit lift svetla na predlift auto. Tvoj modul svetiel nepodporuje zadne LED svetla, preto Ti to svetlo "tlie/jemne blika" a chcek hlasi zlu ziarovku.
Mozno sem niekto napise, ze sa to da nakodovat ale viem o tom svoje, nakodovat sa to neda (resp. da ale nic to nepomoze)!
Proste potrebujes modul, ktory je aj HW prisposobeny pre taketo svetla (cize z liftoveho auta, potom ho bude treba prekodovat na Tvoje auto).
Kodoval som takyto retrofit niekolko krat a vzdy to fungovalo korektne len s modulom, ktory podporoval LED svetla.
O jednom module z lift touringu viem, mozem Ti zistit cenu. Ak, tak mi napis SS.

LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webe www.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine
Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007.
-
Obrázok
-
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných