... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

obchodna sekcia

shaggy
Autor témy

Klima E39

Pondelok, 11. Júla 2011, 06:58

Chowte chlalani. Je teplucko a mne nefunguje klima. Uz sa s tym trapim mesiac, mozno aj viac. Chladivo vymenene, odtlakovane a nic. Tak mi tipek poradil, ze kompresor netlaci, ze ma akesi divne tlaky na budikoch. Taxom vymenil kompresor, a........... zase nic. Tak zas mi poradil, ze treba ist na automaticku plnicku, ze mam asi olej vo vyparniku. V Bavarii mi to samozrejme urobili za pekne peniaze a vysledok sa nezmenil, len tlaky uz su vraj v poriadku. Ale klima stale teplucko fuka. Nemali ste niekto nahodou takyto problem? Jedni tvrdia ze nastrekovy ventil (co sa mi moc nezda) iny mi radi ze to bude tlakove cidlo ci ake, to pod svetlom pravym prednym........... a investovat dalej a nevediet ci to pomoze...
Ak by niekto vedel co, dajte vediet. Dik

Užívateľov profilový obrázok
Serpico
Auto: E60
Kraj: Trnavský

Re: Klima E39

Piatok, 15. Júla 2011, 12:18

ja som mal obdobny problem, tiez som to viackrat daval plnit chladivom a nic, resp. chvilu chladilo a potom zase teplo, tiez mi vraveli, ze to bude kompresor. Dal som ho pozriet, pretesnit a kompresor bol OK. Tak som sa nasral rozobral som komplet predok aby som sa dostal k chladicu klimy no a problem bol na svete. Tesne za vrtulou sa za tie roky nazbieral rozny bordel a v chladici som mal kranu dieru kade mi unikala napln. vymenil som chladic a odvtedy pokoj...
BMW E39 touring

BMWpositiv

Nedeľa, 17. Júla 2011, 07:48

...ake hodnoty vonkajsej teploty ti ukazuje BC?

shaggy
Autor témy

Nedeľa, 17. Júla 2011, 11:57

teploty ukazuje aktualne, akurat ked sa viacej slnko opre tak su trosku zvysene.......... ked je out 28 ukazuje 33 a pod.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných