... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
SmartBastard
Auto: '08 M Coupe, '10 X6
Kraj: Bratislavský

Re: [E70 X5 3.0sd] Vysnívané auto - angel eyes nové foto str

Sobota, 9. Júla 2011, 19:39

maros.x5 napísal:
Chalani, idem sa trochu pochváliť, rozšíril som vozový park, dúfam že ma tu neukameňujete, je to síce no BMW, ale myslím že tiež slušné auto. Jasné, že som hľadal aj BMW, chcel som hlavne E92 335i, ale veľmi som bol sklamaný, nemal som šťastie na autá, zo zahraničia som nechcel, na Slovensku som pozeral viacero áut, za rozumné ceny, ale na nikoho seriózneho som ani po dlhej dobe nenatrafil, každý iba tvrdí 1.majiteľ, nebúrané, cca 50 tisíc km, a pritom každý Vás chce iba obabrať. Preveril som si pár áut, každé jedno búrané, a to nie iba také ťukance, kilometre postáčané, u jedného skoro o 100 tisíc, jeden expert sa mi snažil predať auto ktoré mal na leasing, čo mi zatajil, no úplné psycho. Po Nissane 350z som pokukoval už skôr, ale to je skôr pre mladého chalana, alebo ako druhé auto do rodiny, takže som skôr od toho upustil, no teraz asi nastal čas a natrafil som na veľmi zachovalé cabrio, neskutočná placka, super farba, 5/2007, 3,5 V6, 313ps/230kW, poctivých 61 tisíc, asi vo full výbave, s navigáciou, lak skoro bez jediného škrabanca, pre mňa neskutočná spotreba, bolo síce buchnuté, ale nič vážne, všetko sa zdá v 100% stave, servisované iba v Nissane, no tak uvidím. Pokukoval som aj po Z4, ale čo som bol veľmi zarazený, tento 350z je oveľa väčší čo sa týka vnútorného priestoru. Keď som sa viezol v Z4, prístojovka mi tlačila o kolená, sedačka úplne vzadu, a hlava mi skoro vyčnievala ponad čelné sklo, síce kufor má väčší, ale u takéhoto typu auto to predsa nie je až tak o kufri. Auto jazdí neskutočne, ešte aj na trojke prešmyknú kolesá, to je úplne, ale úplne niečo iné ako X5, aj keď aj tá má 286PS. Teraz si asi dlhšie postojí v garáži, no ale už aj syn si začal robiť vodičák, tak si ho zatiaľ užívam sám. Takže iba jedno foto, rešpektujem, že som na BMW fóre.

Obrázok

Dobre auto na drifty :D Ides to dat synovi? Ak ano tak dobru poistku a nervy ;) Mne tatko dal na zaciatok feliciu 1.3 combi :D
Mali by sme potom dat niekedy nejaky meeting na Slovakiaringu :)
Naposledy upravil/-a SmartBastard v Sobota, 9. Júla 2011, 21:35, upravené celkom 1 krát.
BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs.
BMW X6: If there's a guideline for creating coupés, it's just been ignored.
Bastard's Video Collection
www.RoyalGarage.sk
www.facebook.com/RoyalGarageBratislava

Deadlock
Auto: F25 X3
Kraj: Žilinský

Sobota, 9. Júla 2011, 20:58

Maroš: dobrá voľba na leto \:D/ Mne osobne sa istý čas páčili, ale aj naďalej celkom páčia japonci, i keď nemeckú kvalitu nedám dopustiť. Nissan 350Z je kvázi také japonské Porsche 8-[
Obrázok
F25 X3 20d 6q

ferary1234
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 10. Júla 2011, 19:13

cawte chlapci čital som tvoj pribeh Maros o presovskom servise a mas pravdu mam kamarata ktory si chcel kupit X5 v PO salone BMw prisiel tam sadol si do X5 nikto si ho vobec nevsimal lebo on si nepotripe zebi bol nejak extra obleceny bol normalne v ryfliak a tricko a ladvinka na bruchu tak nasraty isiel k predajcovy k stolu a mu povedal ze by chcel x5 ta predajca isiel s nim k autu zacali sa rozpravat aky motor ,vybavy a dalsie ine veci ( a vraj predajca ani nemal velku snahu mu nieco hovorit lebo ho povazoval za sedlaka) kamarat mu pvedal ze bi ju chcel a splnou vybavou a predavajuci sa zacal mierne smiat a predajca mu povedal : a viete kolko stoji take auto a este ani ne splnou vybavou !!!! kamarat sa sa nasral a otvoril ladvinku a mu povedal :"CHUJU ja tu mam 80 litrov ja na to auto mam a ho chem ked neches aby som ho tu kupil ja pojdem do KE .otocil sa a posiel prec bol velsmi sklamany aky pristup k nemu mali a v KE prisiel kavu mu hned dal venovali sa mu chodili okolo neho a je to ovela lepsie ako v KE.

maros.x5
Autor témy
Auto: E70 3.0sd

Nedeľa, 10. Júla 2011, 20:43

ferary1234 napísal:
cawte chlapci čital som tvoj pribeh Maros o presovskom servise a mas pravdu mam kamarata ktory si chcel kupit X5 v PO salone BMw prisiel tam sadol si do X5 nikto si ho vobec nevsimal lebo on si nepotripe zebi bol nejak extra obleceny bol normalne v ryfliak a tricko a ladvinka na bruchu tak nasraty isiel k predajcovy k stolu a mu povedal ze by chcel x5 ta predajca isiel s nim k autu zacali sa rozpravat aky motor ,vybavy a dalsie ine veci ( a vraj predajca ani nemal velku snahu mu nieco hovorit lebo ho povazoval za sedlaka) kamarat mu pvedal ze bi ju chcel a splnou vybavou a predavajuci sa zacal mierne smiat a predajca mu povedal : a viete kolko stoji take auto a este ani ne splnou vybavou !!!! kamarat sa sa nasral a otvoril ladvinku a mu povedal :"CHUJU ja tu mam 80 litrov ja na to auto mam a ho chem ked neches aby som ho tu kupil ja pojdem do KE .otocil sa a posiel prec bol velsmi sklamany aky pristup k nemu mali a v KE prisiel kavu mu hned dal venovali sa mu chodili okolo neho a je to ovela lepsie ako v KE.

To je o tom, že takýto ľudia kazia dobré meno značke, mali by byť vždy ústretový a úctivý, a neposudzovať ľudí iba podľa výzoru, a to že sa usmieval že chce kamoš full výbavu, je vrchol arogancie, taký človek tam nemá čo robiť. Ináč kamošovi želám pevné nervy, lebo aj servis v Košiciach nie je bohvie aká výhra.
BMW X5 E70 3.0sd, M paket, 21" 128, - 40 mm, H&R podložky, ku LOGIC7 sub JL Audio 13w7, GZPA16000d, GZBP12.3500, TV tuner, DVD menič, LCD monitor, Eisenmann, LUX H8 v3, ... príbeh
BMW 3 E92 335d
ex Nissan 350z kabrio
ex Mazda 6 2.3i
ex Mazda 323F 1.8i

wixter
Auto: BMW E91 318d

Nedeľa, 10. Júla 2011, 21:12

ja mam zase podobnu skusenost s arogatnym predajcom, konkretne s mercedesom... bola vystava ich aut v auparku a tak som si obzeral ML ze ako vyzera, aky ma kufor a tak blbosticky... v tom prisiel ku mne obchodnik a uplne arogatne mi povedal: "paci co?" a este sa tak pridrblo usmieval... kokos to ma tak vytocilo tak som mu povedal, ze mame doma starsie ML (aj ked nemame, bmw je bmw :D) a ze porovnavam rozdiely lebo zvazujeme vymenit za hento, tak typkovi skoro zabehlo a hned mi brozurky a jeho vizitku pchal do ruky tak som ho odbil, ze od neho to auto nechcem a odisiel som... 8) aspon sa mozno naucil ako sa spravat a neposudzovat, si myslel ze mlady chalan tazko bude mat na MLko kok*t
-----------------------------------------------

E91 318d LCI
E60 530d - ex
E46 316i - ex

wixter
Auto: BMW E91 318d

Nedeľa, 10. Júla 2011, 21:18

a ozaj, ta 350Z je krasna, vzdy sa mi pacilo to auto, prajem vela stastnych km a synovi by som to auto nedaval bez dozoru - bez teba... to auto je uz iny vykon a na to treba postupne a hlavne aj skusenosti. Ja som zacal pekne so skodovkou a to bola velka skola a vyhoda ze viac ako 100 mi to nedalo a ked uz som isiel 100 (tachometer ukazoval 140 \:D/ ) tak som bol rad ako to ide, neviem si predstavit keby som mal prve auto 530d a 218konikov, urcite by som skusal co to da a pri nedostatku skusenosti, ktore som nabral na skodovke (tiez zadny nahon, kazdy si pamata 105) by som sa niekde vydrbal. btw, si myslim, ze aj nissan-y su v pohode auta aj co sa tyka spolahlivosti, priatelka ma micru a neda na nu dopustit a podla mojho nazoru je tiez dobra, perfekne sa s nou jazdi a je dost ziva, neda sa to porovnat s inymi 1,2kami... a hlavne je to 4valec nie ako fobia 3valcova...
-----------------------------------------------

E91 318d LCI
E60 530d - ex
E46 316i - ex

Mr.S
Kraj: Košický

Streda, 20. Júla 2011, 19:37

maros.x5 napísal:
Tak som urobil nejaké foto podvečer a v noci, v rámci možností môjho foťáku :lol:

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Ako ti to svieti cez den ?
Ja mam to iste a cez den vonkajsie kruzky ani nevidno, ze svietia...
ex E46 316ti M-paket
ex E46 325ci M-paket
ex E46 M3 Competition
ex E46 M3 Coupe
ex E46 M3 Convertible
ex E92 330xd A-Paket
ex E91 335d M-paket
ex E90 M3
ex E92 M3 Competition
ex E92 M3 DCT AM
+ dalsich 500 koni

Patqooo

Streda, 20. Júla 2011, 20:53

Maroš nešiel si dnes cez Branisko?
Išla oproti krásna X5,ale mal som ešte slnečné okuliare,neni som si istý či si to bol ty :)

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Streda, 20. Júla 2011, 22:26

350z ?? :thumbup: :thumbup:
paradne auto!
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

maros.x5
Autor témy

Re: [E70 X5 3.0sd] Vysnívané auto - angel eyes LUX H8 V3 str

Štvrtok, 21. Júla 2011, 19:41

Mr.S: vonkajšie krúžky svietia menej, to je fakt, hlavne je to najviac vidieť keď si úplne pri aute a pozeráš sa pod väčším uhlom na svetlá, ale keď sa pozeráš na auto z väčšej diaľky tak je to podľa mňa úplne v poho. Jasné že to nie je síce ako nové angel eyes, ale nič lepšie zatiaľ neexistuje, ja s tým jazdím ako s denným svietením už dosť dlho, a absolútne nikto mi ani raz neblikol že nesvietim, hlavne za naozaj slnečných dňoch. Predtým mi blikali jak na bežiacom páse keď som mal iné led, alebo modré žiarovky.

Obrázok

Patqooo: dnes som cez branisko nešiel, to bol kolega :lol:

voMacK: X5 už dlhšiu dobu stála v garáži, 350z sa neviem nabažiť, úplne iný typ auta, ide ne-sku-to-čne, len dosť odchádza vzorok na zadných pneumatikách :lol: :( . X5 je také úplne pohodové auto, ale u tohto je to úplne niečo iné, neskutočný zvuk motora, super kontakt cez volant s cestou, manuál, je to už taký šporťák, a keď spustíš strechu, a ideš napríklad ráno okolo lesa, a cítiš tú vôňu, neskutočné, to treba zažiť. Auto síce vyzerá ako hračka, a keď idem tak niektorý sa tlačia na mňa zozadu, lebo si chcú dokázať že aj ich auto má na to, na to som strašne háklivý, lebo už som mal tak buchnutú X5 zozadu, ale keď podradíš do trojky, dáš plný kotol, pustíš spojku, ešte aj na trojke zapískajú kolesá, tak dáš jasne najavo, že čo je to vlastne za auto, tí ktorý majú silnejšie autá vedia o čom hovorím, pocit k nezaplateniu :lol: :lol: :lol:
BMW X5 E70 3.0sd, M paket, 21" 128, - 40 mm, H&R podložky, ku LOGIC7 sub JL Audio 13w7, GZPA16000d, GZBP12.3500, TV tuner, DVD menič, LCD monitor, Eisenmann, LUX H8 v3, ... príbeh
BMW 3 E92 335d
ex Nissan 350z kabrio
ex Mazda 6 2.3i
ex Mazda 323F 1.8i

kačo
Auto: OOOO A6 3.0TDi
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 21. Júla 2011, 20:53

sry, ze ti to tu davam, ale auto poznam a je SUPER

Obrázok

je po kamaratovi ...
E36 325 TDS (ex)
E46 MT-330CI (ex)
E46 M3 (ex)
E70 X5 35d (ex)

OOOO A6 C7 3.0TDi quattro avant

PatrikE36
Auto: E36 touring
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 21. Júla 2011, 20:57

krásna X5-ka !!! fakt pekný kusok. najkrajšie SUV na trhu ...Darmo X5 je X5 :thumbup:

maros.x5
Autor témy

Piatok, 22. Júla 2011, 16:32

kačo: jj :thumbup:

PatrikE36: dík, ....
BMW 3 E92 335d
ex Nissan 350z kabrio
ex Mazda 6 2.3i
ex Mazda 323F 1.8i

JozefSvob
Auto: E92

Piatok, 22. Júla 2011, 21:03

Krasny je ten Nissan, super auto na leto :thumbup:

limon4
Auto: e92 330i
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 23. Júla 2011, 09:04

mnam.. perfektne..super volba!....prifazoval by som mu nejake fajne koliecka a uzival si jedinecnost.. drzim palce.
e92 330i
e90 330i EX
e46 330d EX

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných