... všetko o BMW ...
Moderátori: Hugino, SmartBastard
airbone napísal:je to len pridavny prihrev a to co mas v menu je ventilacia, nie kurenie.
maros.x5 napísal:Servisný interval sa dá vymazať iba cez počítač, a bluetooth sa prehodiť neviem či dá, tam bude problém s kabelážou, ale sa dá domontovať aftermarket a bude fungovať ako originál napríklad toto http://www.saunika.sk/hands-free-sady/originalne-hf-sady/bt-bmw-hands-free---2169/, spoľahlivá firma, bral som od nich nejaké veci do mojej E70, odporúčam.
ROVBO napísal:DONAIFEL,
WEBASTO BY SI MAL WIDIET PRI MOTORE WPRAWO. AAK JE TO PREDHREW, NIE JE PROBLEM SPRAWIT Z TOHO NEZAWISLE NA DIALKOWE.
W BA JE WEBASTO PRI ISTROCHEME PROTI ORION´SWIETIDLAM. KED TO CHCES ZA ROZUMNU CENU, DOBEHNI DO ZM
donaifel napísal:Plasty sa daju dat jednoducho dole, to nie je problem. Ale ak by bolo webasto pod autom, tak by tam bol vyfuk a ten by bolo vidno aj tak.
Jeden tu pise, ze je to v motore, druhy, ze pod autom a na nemeckom fore zas pisu, ze E70 maju len elektricky dohrev v motore, ktory sa neda prerobyt na nezavysle kurenie. Tak a teraz co z toho si mam vybrat?
donaifel napísal:Ahojte,
nieviete mi niekto poradiť ako vymažem servisný interval na E70? Stále mi bliká, že mám skontrolovať brzdovku a neviem sa toho zbaviť.