... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, SmartBastard

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
M.B.W.
Autor témy
Auto: X5
Kraj: Trenčiansky

Re: nefunguje Kick down

Štvrtok, 16. Júna 2011, 21:10

update: dva dni po prehratí softvéru Kick down znovu funguje, síce som veeeelice opatrný pri stláčaní plynu :mrgreen: , ale funguje
prehratie softvéru zrejme pomohlo =D>

maros.x5
Auto: E70 3.0sd
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 16. Júna 2011, 22:00

M.B.W. napísal:
update: dva dni po prehratí softvéru Kick down znovu funguje, síce som veeeelice opatrný pri stláčaní plynu :mrgreen: , ale funguje
prehratie softvéru zrejme pomohlo =D>

len to nezariekni, super že Ti pomohlo prehratie softu, nech už s tým nemáš žiadny problém \:D/
BMW X5 E70 3.0sd, M paket, 21" 128, - 40 mm, H&R podložky, ku LOGIC7 sub JL Audio 13w7, GZPA16000d, GZBP12.3500, TV tuner, DVD menič, LCD monitor, Eisenmann, LUX H8 v3, ... príbeh
BMW 3 E92 335d
ex Nissan 350z kabrio
ex Mazda 6 2.3i
ex Mazda 323F 1.8i

ppmajko
Auto: BMW G11 730Dx

Piatok, 17. Júna 2011, 06:00

co to kostuje take prehratie?
BMW G11 730Dx, e60 LCI 530d, e90 318d LCI
ROZPREDAM BMW F10,F11,F15,F06,F25,F26,F01,F07,G11,G30, G31,,,info=sprava

M.B.W.
Autor témy

Piatok, 17. Júna 2011, 20:04

Maroš: ja stále verím tomu autu, síce by som sa dal prehovoriť na E70, ale skoro mi je ľúto sa tejto e53 zbaviť..., hlavne keď som s ňou zažil taký kopec srandy :lol:

ppmajko: to prehratie ma v TOB Trenč.Turná, stálo 44 eur aj s diagnostikou (asi 4 hod, všetko dokopy)

ppmajko
Auto: BMW G11 730Dx

Piatok, 17. Júna 2011, 22:43

fuuha tak to je super cena, na to ze musel prehrat soft a este s tym stravit tolko casu
BMW G11 730Dx, e60 LCI 530d, e90 318d LCI
ROZPREDAM BMW F10,F11,F15,F06,F25,F26,F01,F07,G11,G30, G31,,,info=sprava

lubomt
Kraj: Žilinský

Streda, 6. Júla 2011, 23:22

Po prehrati softu nesmie v ziadnom pripade hadzat prevodovku do nudzáku. Problem bude v nej samotnej, ze nemá buď dostatočný krútiaci moment alebo je vnutri poskodena. Ked stlacis kick-down a prevodovku da do núdzáku, znamena to ze nieco nie je v poriadku. Samozrejme ze iba ak je motor OK. Podla kilometrov to vidim na GM, americku prevodovku... ma uz najazdene pekne. Inak cena za prehratie softu je vyborna. To bolo robene v autorizáku? Stale sa stretavam s tym, ze autorizaky / a nielen BMW / nevedia urobit ani adaptaciu alebo prehratie softu...

M.B.W.
Autor témy

Štvrtok, 7. Júla 2011, 17:18

Zdravím Lubo

ako som písal vyššie:
"aktuálne "učím" prevodovku ako radiť, a zatiaľ to vyzerá dobre, podraďuje pri jazde z kopca, síce oveľa jemnejšie ako predtým ale podraďuje.
kick down som skúšal skoro hneď ako som dostal auto, ale pri dosiahnutí 4000 ot. sa mi rozvietila oranžová kontrolka prevodovky a auto išlo IBA na piaty stupeň,
najlepšie bolo keď som schádzal z dialnice a musel som uplne zastaviť , auto sa rozbiehalo na päťku, tak som hodil manual a rozbehol som sa o niečo rýchlejšie. Po vypnutí a zapnutí motora kontrolka po chvíli zmizla. Tak som myslel že sa už prevodovka adaptovala , a išiel som tomu znovu vyťať aby som skúsil Kick down, ale stalo sa to isté"

Odvtedy žiadny núdzák \:D/ a kick down aj brzdenie motorom funguje.

Adaptáciu a prehratie softvéru robili v BMW servise T.O.B. Trenč. Turná.
Tá prevodovka už bola repasovaná pri 150 tkm, takže ak si si myslel že má nabehané 280tkm potom sorry, že som zaváádzal, ale tá jašterica tam fakt bola :mrgreen:

lubomt
Kraj: Žilinský

Piatok, 8. Júla 2011, 09:42

M.B.W. napísal:
Zdravím Lubo

ako som písal vyššie:
"aktuálne "učím" prevodovku ako radiť, a zatiaľ to vyzerá dobre, podraďuje pri jazde z kopca, síce oveľa jemnejšie ako predtým ale podraďuje.
kick down som skúšal skoro hneď ako som dostal auto, ale pri dosiahnutí 4000 ot. sa mi rozvietila oranžová kontrolka prevodovky a auto išlo IBA na piaty stupeň,
najlepšie bolo keď som schádzal z dialnice a musel som uplne zastaviť , auto sa rozbiehalo na päťku, tak som hodil manual a rozbehol som sa o niečo rýchlejšie. Po vypnutí a zapnutí motora kontrolka po chvíli zmizla. Tak som myslel že sa už prevodovka adaptovala , a išiel som tomu znovu vyťať aby som skúsil Kick down, ale stalo sa to isté"

Odvtedy žiadny núdzák \:D/ a kick down aj brzdenie motorom funguje.

Adaptáciu a prehratie softvéru robili v BMW servise T.O.B. Trenč. Turná.
Tá prevodovka už bola repasovaná pri 150 tkm, takže ak si si myslel že má nabehané 280tkm potom sorry, že som zaváádzal, ale tá jašterica tam fakt bola :mrgreen:

Ahoj, tak dufaj, že sa Ti to už nestane. No i ked Ti nahraju new soft, nesmie prevodovku v ziadnom pripade hodit do nudzoveho rezimu !!! To neznamena, ze ked ju ucis jazdit, ze na zaciatku moze, to proste nesmie. Tu zavadu mas ulozenu v riadiacej jednotke prevodovky a sama sa nezmaze po vypnuti motora.... Zavada v riadiacej jednotke sa uklada preto, aby servis v pripade dalsich problemov vedel, co je vadne, i ked ja beriem diagnostiku iba ako pomocku a nie smerodatnu vec.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných