... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
PetoK napísal:Dík za reklamu, ale však nech idú do Hungárie, keď sa im chce...
csuka530d napísal:ice blade to že som ti zatial na tu navigaciu nenapisal to neznamena ze sa mi zda draha zajtra vysolim 1500 Eur za repas prevodovky. sprostých 300 ma už nezabije
na tu navigaciu sa doposial nikto nepozrel pretože sa ludia od toho akosi distancuju .
takže to dám niekomu kto sa tomu rozumie, stanový verdikt a až potom zakupim druhu.
a ked už rozmýšlam či dať 300 za nav jednotku alebo kupiť za 800 komplet niaku polocinu s DVD a mp3 a kadecim tak neviem neviem čo bude lepsie
csuka530d napísal:ice blade
konečne niečo rozumne,
s tým režimom color to bolo prepnute cez notebook ked mi kodovali auto,. pretoze sa nedalo startovat,
potom navi pýtalo cd so softverom a ked som ho vlozil zacal upgradovat softver, no a nasledne sa to uz nerozbehlo vôbec vsetko ostalo cierne , monitor preblikava no nieje obraz,
ledka pekne preblikava a po vlozeni cd krasne načítava . ani nevypluje cd až po niakých 10 minutach s ejject gombikom to vypluje bez problemov.
doteraz mechanika isla bola tam slovencina aj hlas, DVD citalo celkom dobre , obcas dlhsie ale fungovalo to.
podla mna tam nieje nic extra pokazene len k tomu treba cloveka co tomu rozumie a porobí mi to
skusim podla tvojho navodu, až mi dorazi auto spat