... všetko o BMW ...
Drac1k napísal:takze k tej
7. (cervena 323i) osobne poznam majitela co to doniesol z DE pred cca 2rokmi pre svoju teraz uz manzelku,ktora mala pred tym e36. kilometre su origo! to auto strasne dlho stalo v de lebo to bolo odpisane podla poistovne na totalku,kvoli krupam! kapota a stracha cela donicena! kapota sa vymenila a strecha,no nieco sa spravilo. pekne auto naozaj,mal som aj zaujem,no nemal som vtedy peniaze. potom to predal tomu co to inzeruje..
2. pisal som si s nim,zevraj ide na dlhu sluzobku na Ukrajinu..bohvie ci to auto nie je odtial
ale ten jeho pokec..no to je fakt smiesne. a presne ako pisal eko.fresh bola najprv za 5K.
a polku aut co tam mas,su na nete od 3-10mesiacov (viem to,lebo som bol zaveseny na autobazary kazdy den,no teraz uz mam vlastnu 323i..juxuuu ) ...takze si mozes sam vydedukovat,ze preco asi..
prajem ti co najlepsiu a skoru kupu!
Dudecc napísal:Jaj, ďakujem páni, už som mu chcel volať zajtra, lebo idem do BA.
NA fotke vyzerá famózne a ten interiér, mňam
Dudecc napísal:eko. fresh - keď mu poviem, nech mi to dá za 5000€ tak sa otočí a nebude sa so mnou ani baviť.
Drac1k - dík :)
eko.fresh napísal:LPG Automat Coupe je divna kombinacia. Predava sa uz niekolko mesiacov