Sobota, 25. Júna 2011, 22:29
no este k veci. Co sa tyka spotreby od 2.0 l M52 som cakal ze to bude aj papat za rozumnu cenu( jasne ze bmw nejde o spotrebu ale mozno aj to nasvedcuje o probleme)...mozno som narocny ale pri natankovani 30l (shell ex-95, teraz fuel save benzin) som presiel LTT 300km ...a to som autu nenakladal, jednoducho normalna jazda bez zbytocneho vytacania. Dalej som si vsimol ze ked som rad stal vonku pri nastartovanom aute..tak z nicoho akoby otacky na sekundu klesli ( akoby sa pridusil motor) a zas naskocili naspat...ale to sa stalo len raz potom to uz nerobilo....este som si vsimol ze ked stojim niekde s autom dlhsie nastartovany (napr cervena na semaforoch) tak citim taky spalinovy zapach zvonka.....k tomu este tie hore spominane otacky volnobehu... len tak ma napadlo ...nemozu to byt aj lambdy? aj s vahou? nez motor zacnem rozoberat chcem sa spatat na vas objektivny nazor....dik

e30 325i - ex, e30 325i M52 - ex, hyundai accent - ex, e36 320i coupe - ex, e46 320d touring FL - ex, e36 318 TDS compact - ex, honda civic - docasne presuvadlo nakolko BMW ostava v mojom srdci