... všetko o BMW ...
oro napísal:Mne sa ta A6 vobec nepaci. Dneska som ju videl nazivo a nepaci sa mi este viac, nemozem si pomoct. Podla mna ta 5er je nadherna este tem m packet plus ten motor, no krasa. Avsak paci sa mi ze ta A6 pekne zhodila z vahy a odzrkadlilo sa to na zrychleni. Tam by bmw mohlo popracovat......
voMacK napísal:je to fakt len facelift a nie novy model...mozno po technickej stranke vnutri je to terno [neviem]...ale ten design je slabota..
F10 je jednoducho krasne, elegantne a charizmaticke auto...nova A6 je diodova hovadina, ktora by sa hodila ako osvietenie na diskotekach :))
Maco594 napísal:K tomuto nazoru nas možno tlači niečo podvedomekeby sme na audi klube tak by sme vraveli asi niečo ine
voMacK napísal:dufal som v iny vysledok..ale tak co uz..
http://www.autoweb.cz/audi-a6-30-tdi-quattro-vs-bmw-530d-xdrive/
BMW 530d xDrive a Audi A6 3.0 TDI quattro jsou velmi odlišná auta. Naneštěstí se však uchází o stejnou skupinu zákazníků, z nichž jen málo potřebuje vůz s duší sportovce. Za deset let, až budou z obou aut ojetiny se stočenými tachometry, doporučím s klidnou duší BMW 530d. Stejně jako dnešní stará BMW bude řada 5 pro nerozvážné mladíky nadčasovou, sportovní a přiměřeně excentrickou alternativou k nové Octavii čtvrté generace. Jenže dnes - jako manažerský sedan, stroj těch nejširších schopností na celém trhu a auto pro úspěšné muže s dobře utříděnými prioritami - vyhrává Audi A6 na celé čáře.