Ako mate vyrieseny stredovy panel,pod opierkou?napriklad da sa zohnat nieco namiesto toho miesta pre kazety?Taktiez kebyze chcem elektricke okna aj vzadu(mam len predne) da sa dokupit cely panel?
Dá sa dokúpiť aj celý panel. Najlacnejšie z nejakej búračky. Bodeš to musieť nakáblovať....aj motorčeky do zadu etc. Čomu tam nerozumieš? Vyhodíš ten panel kde sú kazety a nemiesto neho si tam dáš čo chceš....držiak na poháre, iný odkladací priestor...a tak samo ak to máš kde zohnať
a s tymi oknami je to ako?mam kupit cely panel s 4tlacidlami na otvaranie okien,alebo nejako "vyrezavat" do tohto panelu diery a potom tam davat len tlacidla?ako ste to robili vy?
kúpiš panel pre 4-okná predsa.....k nemu 2x vypínače, a všetku ostatnú elektriku (do dverí)...a čo ja viem čo ešte......ale určite sa ti oplatí z vrakoviska ako origo z bmw. Keď ti zahlásia sumu elektriku v dverách, sa ti hlava zamotá najlepšie z búračky......ešte som zabudol, daj do zadných dverí ovládanie okien........
Ešte druhy grund modul high verziu a nakodovat,tlačitka mám 15€ kus na stredovy panel a tie male 10€ kus ak by si chcel, potom už len stahovačky do dveri,kabelaž,dost roboty a je to.......