... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
maros.x5
Autor témy
Auto: E70 3.0sd
Kraj: Prešovský

Vie niekto o tomto aute viac ?

Pondelok, 13. Júna 2011, 08:20

Uvažujem nad kúpou, no veľmi sa mi to nezdá :?

http://bmw-rad-3-coupe.autobazar.eu/335i-id2338410.html

že vraj je tam druhý majiteľ, doškrabané na jednej strane a boli menené turbá :?:
BMW X5 E70 3.0sd, M paket, 21" 128, - 40 mm, H&R podložky, ku LOGIC7 sub JL Audio 13w7, GZPA16000d, GZBP12.3500, TV tuner, DVD menič, LCD monitor, Eisenmann, LUX H8 v3, ... príbeh
BMW 3 E92 335d
ex Nissan 350z kabrio
ex Mazda 6 2.3i
ex Mazda 323F 1.8i

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: Vie niekto o tomto aute viac ?

Pondelok, 13. Júna 2011, 09:47

ma to 117tis km a uz su menene turba? tam nieco smrdi nie?
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 13. Júna 2011, 18:26

bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

maros.x5
Autor témy
Auto: E70 3.0sd
Kraj: Prešovský

Pondelok, 13. Júna 2011, 21:10

Bol som to pozrieť, celkom socka to nie je, má xenóny, strednú radu audia, športové elektrické sedadlá, zadnú elektrickú roletu, ale ...
Interiér je úplne zničený, došúchané lišty, na volante opukaný lak, neviem ako to je možné, na dverách doškrabané plasty na rukoveťi, ale to tak, že až, majiteľ menil že vraj repárky, vpredu, povyskakované kryti reprákov, no a vzadu, dal nové repárky, do bokov, ale tak že na každú stranu dve 16, a priamo na tapacírunk, vyzerá to otrasne !!!!!!! Ako päsť na oko.
Ďalšia vec, auto je doškrabané fest, ľavú stranu niekto obišiel kľúčom, a majiteľ nie žeby to dal opraviť, ale so štetcom zatrel ryhu približnou farbou, v čírke cca 1 – 1,5 cm a potom to vybrúsil, no otras, ani sa neunúval s zaleštením !!! Predok fest obitý kamienkami, no ale to beriem. Bolo buchnutá zozadu, a zľava zadná časť, nie je to urobené najhoršie, robili to že vraj v BMW, no vidno to, zadný nárazník, doškrabaný z oboch strán, zaleštiť to nepôjde, lebo sú strašné ryhy.
To že boli menené turbá, to je pravda, že vraj boli kupované v BMW, ale menené v BMW neboli. Každý hovorí niečo iné prečo, ale motor ide neskutočne, bol som sa previesť, vystupoval som z vyčareným úsmevom na tvári. To je asi jediné na aute čo ma naozaj zaujalo.
Predávajú ju s otrasnými 18 no mane BMW.
A ďalšie sklamanie, že vraj úplná servisná história, tri pečiatky v serviske, posledná z 05/2008 pri 58000.
Do auta by trebalo veľmi veľa vraziť aby bol z neho cuker, ale dosť ma odrádza, prečo boli vlastne menené tie turbá. Svieti výkričník, že vraj preti lebo nemá originál žiarovku v angel eyes, ale modrú, svieti slabulinko, ale určite ten výkričník nie je z toho, že vraj hlási vypálenú žiarovku.
Je to už druhý majiteľ, a auto tam nechal že vraj na protihodnotu, lebo bral X5.
No neviem, neviem, či sa oplatí ísť do toho, lebo je tam viac proti ako pre
BMW X5 E70 3.0sd, M paket, 21" 128, - 40 mm, H&R podložky, ku LOGIC7 sub JL Audio 13w7, GZPA16000d, GZBP12.3500, TV tuner, DVD menič, LCD monitor, Eisenmann, LUX H8 v3, ... príbeh
BMW 3 E92 335d
ex Nissan 350z kabrio
ex Mazda 6 2.3i
ex Mazda 323F 1.8i

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 13. Júna 2011, 21:29

nesiel by som do toho...ak aj sedia kilometre..s tym autom bolo podla toho co pises zaobchadzane ako s hovnom..
ktovie, co sa zradu sa v nom este ukryva..
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

eEDOo
Auto: BMW E61
Kraj: Žilinský

Utorok, 14. Júna 2011, 07:21

voMacK napísal:
..s tym autom bolo podla toho co pises zaobchadzane ako s hovnom..

...nechat stat a zbytocne do toho nepichat! :?

radsej kasli na to.
Sam to vidis, to auto je cele dorobene a moze sa z meho stat pekna studnicka kde budes utapat donekonecna peniaze.
... a samozrejme zbytocne natahovacky ked to budes chciet neskor predat.
Jazdim ako dochodca za 12l :(

------------------------------------------

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných