Jojko525 napísal:ja som praveze nikde vystup na menic nenasiel. a ani na nic ine. a ten aux sa da ako pripojit na radio? tiez tam nemam ziadne volne piny... problem je ze ja sa tomu velmi nerozumiem, potreboval by som niekoho kto sa v tom vyzna a mohol by sa mi na to pozret, len tu na okolí nikoho takeho nepoznam...
keby si chvilku googlil tak zistis ze CD menic je kabelazou prepojeny k radiomodulu, ak tam kabelaz nemas a chces cd menic bud ju spravis sam alebo si ju kupis... presny rozpis pinov by si zistil keby si sa pozrel aky mas radiomodul a podla toho hladal...
na tvojom mieste (ak chces dicem, dension, xcarlink) by som si zisil aka je standardna vybava gromu co sa tyka kabelaze, mozno nebudes potrebovat nic a len odpojis z radiomodulu steker a napojis na to kabelaz gromu ktoru napojis na radiomodul... len si MUSIS pozriet aky mas konektor na radiomodule a podla toho kupovat emulator changera!!!
uz sa prosim ta nepytaj nist lebo sa z teba zblaznime
grom je absolutna <>ina... nikdy mi nefungovalo menu na 16:9 obrazovke... sere sa to ak sa da do priecinka viac ako 99 skladieb... nebrat! seka sa to, mrzne, vydava to pazvuky do repro, po update firmware katastrofa... support na hovno, snazia sa nahovorit ze mas zle auto nez aby opravili bugy... fuj nikdy vic