... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

stefi
Autor témy
Auto: BMW 318d ,F 36
Kraj: Trenčiansky

odletený kameň

Nedeľa, 13. Februára 2011, 10:58

Chlapáci,nedávno som šiel do Trenčína a na diaľnici som schytal kameň do čelného skla. Chlapík to nakoniec uznal,bola to len taká botka. Včera som sa ale díval a začína to troška "pracovať"! Takže to asi hodím na jeho PZP. Chcel by som sa ale spýtať,aké s tým máte vy skúsenosti,lebo mám dažďový senzor ,čiže ak sa dá radšej by som to dal zavariť. Neviete o niekom v okolí Púchova??? Prosím len o odpovede,ktoré pomôžu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ďakujem

Užívateľov profilový obrázok
Tony
Kraj: Košický

Re: odletený kameň

Nedeľa, 13. Februára 2011, 11:05

Prečítaj si pravidlá, a hoď to do správnej témy lebo o chvíľu ťa tu zožerú......... :-#

JozefSvob
Auto: E92
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 13. Februára 2011, 11:31

Ty si cisty pripad............odnes si to do bmw a vymenia ti sklo aj s dazdovym senzorom...

BMino
Auto: modre
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 13. Februára 2011, 11:48

ked mozes, daj to sklo vymenit (sak ty to platt nebudes), nove je nove...
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

luky2208
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 13. Februára 2011, 14:45

Nechcem robyť reklamu ale mal som takýto problém a kontaktoval som tuto firmu : http://www.autosklort.sk/kontakt.htm . Po telefone som chlapikovy vysvetlil čo sa stalo,aké mam auto a aké sklo si želám. Na druhý den prišly ku mne do prace !!! Nemusel som nikam chodiť !!! Jedina podmienka bola že aby neboli na daždi :mrgreen: Takže boli u nas na dielni. Pofotili staré sklo,vyrezali ho,vybrali z auta nové, založili ho a hotovo. Podpísal som papier zaplatil plnú sumu a o tižden my prišli peniaze speť na učet. Rozdiel v sume bol 20€ a to preto že som mal pôvodne sklo bez slnečného pasu a oni my založili zo zeleným pasom. Takže fakt seriozny a vybavia uplne všetko =D>
PS: samozrejme som mal udaje a podpis od skodcu ! Ako aj ty.

johnyfly1
Auto: E36/316i compact

Nedeľa, 13. Februára 2011, 16:18

ked ruzomberok tak http://www.comfortcar.sk/
robil som u nho 2x prasknute sklo a spokojnost..poradil, vysvetlil ...super...
obe sli cez poistku..robi to aj tak ze on to vsetko vybavi len zalezalo od poistovne takze treba sa ho spytat :wink:
byval aj tu na klube ale uz nieje nick mal Diablo urcite poznate :twisted:
E36 compact 316i           (||||)(||||)

Rottwa
Kraj: Zahraničie

Streda, 8. Júna 2011, 18:47

Ako to urobit v KE ? Riesil to uz niekto cez poistku ? Vcera mi kamen spravil minipavucinku.

fortunes
Kraj: Trnavský

Streda, 8. Júna 2011, 20:14

Cuz,
kamen do skla??? neviem asi by som take nieco podpisal iba kamosovi alebo ozaj velkemu bezkrkemu chlapovi... a v poistovni to aj tak beru ze vacsinou ide o podvod z PZP... takze sa pripravuje zakon na vylucenie danej opravy z PZP ako to maju myslim aj v Rakusku, tam to nikomu nikto nenahlasi... kedze poistovne si urcite vedu nejaku tabulku bonusov/malusov urcite budu vidiet ze ahaa z PZP sa tu plnilo nejake celne sklo hmm tak mu radsej na buduci rok zdvihnime poistku... atd...
ale aby to nebolo OT ze si tu vyjadrujem nazor taaak dame veticku zeee : zhrnutie na zaver celne sklo nepodlieha strate na hodnote cize z PZP by mala ist plna suma, ale ked uz to takto riesite tak cim skor nech predstihnete zakon ;) celne sklo je jedno ci mas senzor alebo nie ked pojdes do servisu vedia take objednat podla vin... ked uz mas ten podpis tak si ho daj vymenit cele a bacha nie ze ti tam nejaky majster zacne obrusovat zbytky tmelu/lepu a podobne az na kasnu aby ti to potom pekne kvetinkovalo... :bmwball:
:--------------------PEACE-------------:

Rottwa

Streda, 8. Júna 2011, 20:23

Ok dik. A co je pravdy na tom ze sa to da aj nejak opravit, ak je prasklina v tolerancii ?

johnyfly1

Streda, 8. Júna 2011, 20:46

kamen v celnom skle je bezna vec... ja som z jedneho auta schytal 2 po sebe a to mal fajn odstup...bolo po zime a strk na ceste #-o dva dobance na skle a kopec vybavovaciek s ceskou poistovnou ](*,) a kazdu chvilku mi od aut dokonca aj protiiducich odleti kamen nastastie bez skody...
inac ked odleti kamen a sklo sa rozbije inym sposobom napr ramienkom stieraca je to poznat vyzera to uplne inac :mrgreen:

Rottwa

Streda, 8. Júna 2011, 21:25

Cize co robit v pripade ze mi kamen rozbil okno ? Zhanat niekoho na poistnu ? Alebo sa to da vyriesit inak ?

Mimo
Kraj: Trnavský

Streda, 8. Júna 2011, 21:29

či sa to dá opraviť ti povedia v autoskle. povedia ti aj či sa to oplatí :)
ja som vymieňal sklo už 2x
druhý krát cez známeho PZP a všetko v pohode. mne to robili v HD autosklo http://www.autosklo.sk/
všetko pekne odfotili, spísali správu a vybavili. bez problémov. (zacvakal som celú faktúru a na účet mi prišla tá istá suma)

johnyfly1

Streda, 8. Júna 2011, 21:31

ja som nastastie dobehol tu pani od ktorej to odletelo ..mal som co robit lebo asi sa kdesi ponahlala :roll: a este tomu nechcela verit ale ukecal som ju :roll:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 264 neregistrovaných