jararak napísal:a odkial by si zohnal bm53? to sa montovalo v usa :) (prakticky je to inac nakodovana bm54)
ak mas 16:9 a nemas menic, tak to mas potom peknu skladacku, radio mas tak ci tak v kufry tak vytiahnut tolko kablik by problem byt nemal.
preco myslis? ak ma BM54 a ma 16:9 tak moze mat BC vo verzii CD a tam prehrava audio CD :) nemusia sa furt davat do kufra menice... inak ak chces napojit nieco ako dice, dension alebo xcarlink staci ak si pozres ake zapojenie pinov na BM54 je na CD menic a mas viac menej pohodku... konektor zozenies hocikde
grom je absolutna <>ina... nikdy mi nefungovalo menu na 16:9 obrazovke... sere sa to ak sa da do priecinka viac ako 99 skladieb... nebrat! seka sa to, mrzne, vydava to pazvuky do repro, po update firmware katastrofa... support na hovno, snazia sa nahovorit ze mas zle auto nez aby opravili bugy... fuj nikdy vic
ak chces len audio IN koli MP3 playeru tak ti staci natiahnut 3 zilovy kabel z pinov BM54 kde bachnes lahky RC obvod a jazdis z auxom za 5€ aj s robotou