... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

obchodna sekcia

Jojko525
Autor témy
Auto: BMW 525d
Kraj: Nitriansky

radio s navi + USB

Utorok, 7. Júna 2011, 19:14

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: radio s navi + USB

Utorok, 7. Júna 2011, 19:43

otvoris kufor, vyberes na lavej strane panel ktory ti kryje navigaciu, vysrubujes cd menic a kopnes ho do zadku, pripojis konektor cdmenica do toho cuda

+ ale potrebujes natiahnut odniekadial +- elektrinu.

btw pise ze to ma pre okruhlu koncovku cize potreubjes radio bm24 alebo bm54 fist model ktory take este ma
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Jojko525
Autor témy

Utorok, 7. Júna 2011, 19:56

CD menis praveze nemam :/. takze musim ten kabel natiahnut na novo,ze? lebo nie je tam... Pozeram akurat na nete ze ja mam asi BM53, nepojde to ??

jararak

Utorok, 7. Júna 2011, 21:30

a odkial by si zohnal bm53? to sa montovalo v usa :) (prakticky je to inac nakodovana bm54)

ak mas 16:9 a nemas menic, tak to mas potom peknu skladacku, radio mas tak ci tak v kufry tak vytiahnut tolko kablik by problem byt nemal.
bmwcoding.sk
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off

ice.blade

Utorok, 7. Júna 2011, 21:42

jararak napísal:
a odkial by si zohnal bm53? to sa montovalo v usa :) (prakticky je to inac nakodovana bm54)

ak mas 16:9 a nemas menic, tak to mas potom peknu skladacku, radio mas tak ci tak v kufry tak vytiahnut tolko kablik by problem byt nemal.

preco myslis? ak ma BM54 a ma 16:9 tak moze mat BC vo verzii CD a tam prehrava audio CD :) nemusia sa furt davat do kufra menice... inak ak chces napojit nieco ako dice, dension alebo xcarlink staci ak si pozres ake zapojenie pinov na BM54 je na CD menic a mas viac menej pohodku... konektor zozenies hocikde

grom je absolutna <>ina... nikdy mi nefungovalo menu na 16:9 obrazovke... sere sa to ak sa da do priecinka viac ako 99 skladieb... nebrat! seka sa to, mrzne, vydava to pazvuky do repro, po update firmware katastrofa... support na hovno, snazia sa nahovorit ze mas zle auto nez aby opravili bugy... fuj nikdy vic

ak chces len audio IN koli MP3 playeru tak ti staci natiahnut 3 zilovy kabel z pinov BM54 kde bachnes lahky RC obvod a jazdis z auxom za 5€ aj s robotou
Naposledy upravil/-a ice.blade v Pondelok, 29. Októbra 2018, 21:00, upravené celkom 1 krát.

Jojko525
Autor témy

Utorok, 7. Júna 2011, 21:53

tak som sa mozno sekol s tym BMkom :D. myslel som si ze rozdiel je aj v vzhlade. vyzera to tak ako na linku ktory som pridal. A problem je v tom ze je na kazety, a nie CD, a menic netusim preco tam je, ale skladacka nebude iste, ked je to od prveho majitela....

jararak

Utorok, 7. Júna 2011, 22:07

iceblade - e39 a x5 neboli na cd, tie boli len v e46, preco neviem

to co si dal v linku nieje radio ale display, radio je plechova skatula niekde v kufry - pod navi by malo byt.
bmwcoding.sk

ice.blade

Utorok, 7. Júna 2011, 22:20

tak som sa sekol :) nevedel som ze sa 5er robilo len MC...

Jojko525 aky mas rocnik auta? kludne mozes mat radiomodul BM starsej generacie... radiomodul najdes ako spominal kolega v lavo v kufri, vyrobca je becker oznacenie je BMxx kde xx su dve cisla... ak mas touring tak sa pozri aj do priestoru kde mas rezervu pod spodne plato... zisti si ci mas na konektori co je na radiomodule gulate piny alebo ploche a podla toho mozes kupit tu srandu... len neviem ci ti dice, dension, xcarlink nebude lepsi... pri vybere je dolezite vedit ci mas DSP alebo nemas... a ci chces zobrazovat ID3 tagy pesniciek na displayi alebo nie

grom je absolutna <>ina... nikdy mi nefungovalo menu na 16:9 obrazovke... sere sa to ak sa da do priecinka viac ako 99 skladieb... nebrat! seka sa to, mrzne, vydava to pazvuky do repro, po update firmware katastrofa... support na hovno, snazia sa nahovorit ze mas zle auto nez aby opravili bugy... fuj nikdy vic
Naposledy upravil/-a ice.blade v Pondelok, 29. Októbra 2018, 21:00, upravené celkom 1 krát.

jararak

Utorok, 7. Júna 2011, 22:54

iceblade, no takto, neviem naisto ale v etk som to nevidel a ani v realy (fotke) nie, zato e46 som uz niekde na obrazku videl origo s cd co je podla mna celkom zaujimave riesenie

btw kvalita kaziet je nenormalna, som oprasil par slagrov z povaly :D
bmwcoding.sk

Jojko525
Autor témy

Streda, 8. Júna 2011, 14:59

hmm, to DSP netusim chlapci... moc sa tomu nerozumiem, auto dlho nemam, takze toto su pre mna dost nezname veci. mam Touringa. pojdem dnes kuknut do kufra co tam vsetko mam, ale pokial sa dobre pamatam, mam tam len tu navigaciu..kde sa vklada CD. ale pozrem aj pod to plato. a rocnik to je 03, tusim máj

jararak

Streda, 8. Júna 2011, 15:14

ak mas dsp, vidis to v hlavnom menu tam kde si vyberies ci chces tv, navi, telefon a podobne, ak to tam nieje, tak nemas
bmwcoding.sk

Jojko525
Autor témy

Streda, 8. Júna 2011, 15:24

pojdem to pozriet,ale pozeralsom ten kufor,ale nic tam nieje,okrem tej mechaniky z navigacky,inak nic...

ice.blade

Streda, 8. Júna 2011, 16:49

Jojko525 napísal:
pojdem to pozriet,ale pozeralsom ten kufor,ale nic tam nieje,okrem tej mechaniky z navigacky,inak nic...

v toure su moduly pod platom dole v okoli rezervy...

ta plechova krabicka dole co tam ide ten hruby zvazok kablov to je radiomodul
Obrázok

alebo sa podla vybavy daval aj nalavo k navigacii
Obrázok

dufam ze uz sa popozeras poriadne konecne...

Jojko525
Autor témy

Sobota, 11. Júna 2011, 19:14

chalani a kde najdem tie piny? nasiel som to TV a radio modul, ale tam nebolo nic volne ,a aj som mal dolu displej a tam tiez nic nebolo... vsetko bolo obsadene, nemate nejaku foto ze co presne to mam hladat?

jararak

Nedeľa, 12. Júna 2011, 00:12

a ktore piny teraz hladas? ak chces pripojit ten x-carlink, ten sa pripaja namiesto cdmenica, ak chces len auxin - ten sa robi bud priamo do radia alebo tiez cez kabel cd menica.

ak ti ide o av vstup do tv modulu, tak to musis pripojit na konektor tvmodulu 4 piny do zdierky.
bmwcoding.sk

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných