... všetko o BMW ...
swenski napísal:Čaute hoši, mám na Vás jednu prosbu - Potrebujem vyplniť žiadosť o uznanie typového schválenia na môj nový voz. Auto je dovoz zo Švajčiarska, do 31/05 je na prevozných značkách. KO,STK,EK spravené, recyklačný fond zaplatený, kolky nakúpené. Na obvodnom úrade mi dali tlačivo, ktoré musí byť vyplnené, aby som dostal slovenské OEV. Nakoľko vo švajčiarskom techničáku je napísané dokopy nič, netuším, čo mám do žiadosti vyplniť. Pomôžte mi prosím Vás s tými údajmi. Vopred dík.
Tu je odkaz na vzor tlačiva:
http://www.autobazar.eu/documents/ziado ... dovoze.pdf
swenski napísal:chrlie, tak mi napis aspon tie emisne veci z techicaku - zajtra rano musim obehnut obvodny urad a vobec nemam cas riesit to, mam fofry v skole, neviem, kde mi hlava stoji. resp., odkial mas vsetko to info? Predpokladam, ze mas auto z EU, takze technicak si mal krasne plny...
swenski napísal:charlie, diky moc, velmi mi to pomohlo - zajtra rano idem na obvodak, dam potom vediet, ako to dopadlo...
jararak napísal:a netreba im este 2euro na prezervativy z lidlu aby sa tie kurvy uradnicke nemnozili? pri tych palkach by som im dal kazdemu za hrst