... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Bengalll
Autor témy
Auto: zobrala leasingovka
Kraj: Žilinský

e39 ochranne kryty prednych brzd

Utorok, 31. Mája 2011, 17:25

Zdravím chalani, chcem sa spýtať ako sa demontujú tie plechove gulaté kryty bŕzd, myslim ten plech za kotúčom vpredu, lebo už mám take nervy, keď idem a mam dole okno počujem ako mi ten plech bucha raz do ramena a raz do kotúča.Vyzerá to ako keby to tam držal čudny šrob, ale není ako ho vyšrobovať. Chcem sa spýtať či to mám celé vymontovať a vyhodiť alebo to tam skúsiť nejak pripevniť, skrátka či to tam je potrebné a ako to tam drží. Ďakujem pekne
aktualne audi a6 4G
ex:audi a6 c6 avant 3,2 FSI
ex: audi a6 c6 3,2 FSI
ex: volvo S80II D5
ex: octavia2 RS 2,0TDI
ex: e39 touring 530d
ex: e60 530i
ex: e39 523i

lionlion
Auto: E90 325d
Kraj: Košický

Re: e39 ochranne kryty prednych brzd

Utorok, 31. Mája 2011, 18:16

Este som ho nedaval dole, ale urcite treba dat dole strmen a potom kotuc.... aby bol pristup k tym skrutkam co ho drzia

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Utorok, 31. Mája 2011, 18:58

strmen ti nepomoze, musis dat dole drziak strmena, potom kotuc (3 sruby spolu ked nepocitam 5 na kolese) a hura, mas to pred sebou

jeho funkcia je zjavna, aby ti spliechalo menej vody na kotuc kedze sa voda odraza od podblatnika, vies si predstavit studena voda + horuci kotuc ako spolu reaguju?
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

kalafaster
Auto: BMW e65 745i
Kraj: Nitriansky

Utorok, 31. Mája 2011, 20:06

caf, mne to tiez cinkalo pri prechode nerovnostami, a bol som zufaly lebo nikde mi nevedeli povedat co to robi, jeden autoservis povedal ze to robia tlmice tak mi ich vymenili a drb ojeb nic sa nezmenilo, potom ze tycky stabilizatora a drb zase ojeb, ked som vymenil skoro celu napravu som sa nasral a ja uplny laik som si dal dole koleso a hladal som a budete sa mozno smiat mal som len kombinacky a s nimi som to von po kuskoch povytrhoval, viem hanbim sa ale vsetko zalezi od podmienok a naradia.....

eEDOo
Auto: BMW E61
Kraj: Žilinský

Streda, 1. Júna 2011, 10:02

kalafaster napísal:
caf, mne to tiez cinkalo pri prechode nerovnostami, a bol som zufaly lebo nikde mi nevedeli povedat co to robi, jeden autoservis povedal ze to robia tlmice tak mi ich vymenili a drb ojeb nic sa nezmenilo, potom ze tycky stabilizatora a drb zase ojeb, ked som vymenil skoro celu napravu som sa nasral a ja uplny laik som si dal dole koleso a hladal som a budete sa mozno smiat mal som len kombinacky a s nimi som to von po kuskoch povytrhoval, viem hanbim sa ale vsetko zalezi od podmienok a naradia.....

kde je vola, tam je aj cesta.....alebo co nejde silou, pojde este vacsou silou. :lol:
ja tiez kolkokrat "improvizujem" ked nieco robim.
Jazdim ako dochodca za 12l :(

------------------------------------------

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní