... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
broadcom
Autor témy
Auto: e39 530d
Kraj: Žilinský

e39 madlo dveri

Utorok, 31. Mája 2011, 20:02

nazdar prednedavnom sa mi podarilo mojou sikovnostou ulomit madlo(vonkajsiu klucku) na zadnych dverach...vlastne som ju nalomil este cez zimu ked som mal zamrznute dvere no teraz som ju dorazil.... aby ste mali predstavu je to diel 51 22 8 245 465.... zohnal som diel novy avsak nastal problem ked som sa to pokusil vymenit... mam rozobrate cele dvere zhodene aj zamykanie no ale za pana neviem ako dostat zlomeny diet von a nahradit ho novym....preto by som bol velmi vdacny keby ste mi vedeli dat know-how aby som mohol normalne otvarat dvere....dakujem :-k

nasiel som ze sa to tu uz aj riesilo ohladom posunutia nejakeho pliesku...ale ziadny tam nevidim...
ex e39 525 tds
e39 530d

gaspixx
Auto: E91 330xd
Kraj: Nitriansky

Re: e39 madlo dveri

Utorok, 31. Mája 2011, 22:42

Dnes som riesil ten isty problem, myslel som ze to bude robota na pol dna, nakoniec
to trvalo 15 minut :D Klucka drzi fakt len na jednom posuvnom pliesku, mas ho mozno
pod izolaciou, ktora je na klucke prilepena. Pliesok sa srobovakom posunie na druhu
stranu a pekne vylezie von, ziadne lanka, zamok....jednoducha praca, len treba najst
pliesok. :-D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných