Zdravim, mam problem s pomocnym ventilatorom na e39 530d. Ked ho zapojim, tak stale ide. Ci je auto nastartovane ci nie je. Jednoducho ide stale. Neviete nahodou niekto co s tym moze byt? Popripade nema niekto nejaku schemu zapojenia toho ventilatora? Dakujem
jezko kurenia je meneny? ak nie tak by som to videl prave v nom :)
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
tak to neviem ci bol niekedy meneny....auto mam cca. pol roka....moze to by naozaj tym? treba to vymenit alebo sa to da aj opravit? Je to dost zlozite vybrat co som pozeral.
Ktory ventilator ma presne na rozume??? Lebo pises ze pomocný ale v kureni je iba jeden ventilátor. Chybný ježko sa správa tak že ti nereguluje otáčky ventilátora, alebo reguluje ale po svojom Pripadne ak vypnes panel klimatizácie tak ventilátor sa bude stále točiť.
ja mam pocit ze je to ventilator ktory je vonku pred alebo za chladicom oznaceny ako elektronicka visco vrtula :) tam sa poskodi obvod z tranzistormi ktore ovladaju vrtulu a bud sa toci stale alebo sa netoci vobec... treba vymenit bud len riadiacu jednotku ventilatora alebo celu saharu...
ak by to bol ventilator kurenia co fuka do interieru spravne chlapici poznamenali ze mas vymenit jezka kurenia, odporovy regulator otacok
depress - jak ti pomoze vymenit visco ked je vadny ventilator - ten elektricky ktory je hned za prednou maskou
vidis toto ma tiez napadlo ale zabudol som sa opytat ktory je mysleny
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
citas si co som ti tu pisal??? mas tam odpalenu riadiacu jednotku... na 99% prerazilo tranzistory a nereguluje ti napatie na vrtulu... bud tranzistory prerazi tak ze vrtula nejde vobec alebo ide stale... opravit sa to da vymenou riadiacej jednotky za cca 50-100 eur alebo celou saharou ktora stoji radovo okolo 200 eur nova