... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

obchodna sekcia

krusa
Autor témy
Auto: e39 530d
Kraj: Trnavský

reset pristrojovky e39

Nedeľa, 8. Mája 2011, 22:39

zdravim,potrebujem radu.mam e39 530d r:99,menil sem pristrojovku-budiky lebo mi vypadali vsetky pismena a potrebujem tam dat moje km a stav oleja,taa nova pristrojovka je z x5 r:04 530d.vsetko mi funguje len mi tam svieti asc,airbag a neaka pi..akontrolka cervena nieco s brzdama.borec co mi to predal mi povedal postup ale nejdeto asi mal 2v zile ked mi to pisal.dik moc za rady :shock:

Užívateľov profilový obrázok
LuCKy
Auto: BMW 530iMola
Kraj: Žilinský

Re: reset pristrojovky e39

Pondelok, 9. Mája 2011, 10:49

Ziadny reset alebo prisposobenie bez potrebnych nastrojov a skusenosti neurobis. A na budikoch z 2004 uz vonkoncom nie.
Ak Ti niekto povedal, ze to urobis pomocou samotnych budikov, tak si naletel.
Naviac, zozen si budiky auta s Tvojim rocnikom, cize hladaj 99-00 530d.
Ale najjednoduchsie by bolo opravit tie povodne, je to lacnejsie riesenie.
Tu na fore to robi Airbone.

LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webe www.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine
Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007.
-
Obrázok
-
Obrázok

krusa
Autor témy

Pondelok, 9. Mája 2011, 11:50

No pekne to mu mam teraz vratit ved odo mna viac ako 250km mna jebne. Ale funguje mi to co mi pred tym neslo to ma potesilo. A uz ked ju mam nejde stim nieco spravit? Tak ze by sem nekam dojel a urobyl mi to niekto na pockanie zo slovencinou do navi???? 8)

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 9. Mája 2011, 12:29

no pises nenoramalne ale pokial som ta spravne pochopiil a ty chces slovencinu do navi, tak lucky tu nieco vystrojil
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

krusa
Autor témy

Pondelok, 9. Mája 2011, 14:34

No jo trochu to bolo nezrozumitelne.
No proste stouto pristrojovkou mi ide aj to co mi neslo. Jednoducho potrebujem stym nieco urobit aby to bolo ok a zaroven chcem aj napalit sk menu-slovencinu do navi. Je to mozne?
---svieti mi asc ale funguje mi. Svieti airbag suu tam vsetky. Svieti porucha brzd cervene kolecko s vikricnikom a vsetko funguje a aj naplni je vsede dost :-k tak nevim

LuCKy
Auto: BMW 530iMola
Kraj: Žilinský

Pondelok, 9. Mája 2011, 17:58

Slovencinu do navigacie Ti poriesim. Ale tie budiky nie. Skus napisat Airbone-ovi, mozno sa dohodnete na vymene tych budikov za budiky vhodne do Tvojho auta (ak take bude mat). Potom Ti tie budiky prisposobym presne pre Tvoje auto. :wink:

PS: Minule som predal budiky z 530D 5/1999 ale boli s malym displejom. Mam este na predaj jedny budiky z 525TDS ale tiez su s malym displejom...

LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webe www.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine
Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007.
-
Obrázok
-
Obrázok

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Pondelok, 9. Mája 2011, 19:27

prisposobit sa daju, ale ako pise LuCKy nie je to jednoduche a malokto ti to spravi poriadne. Ani diagnostika ti nepomoze, petoze s nou sa daju kodovat len pouzite budiky. Treba nato specialne nastroje, programator eprom, nahradnu eprom novu m35080 apd apd, vymazat hodnoty, zapisat nove a nakodovat cez dis. Preto ti tam svieti vsetko mozne, pretoze su z ineho auta a nie su spravne nakodovane pre tvoje auto , co znamena ze polka veci tam nefunguje. To ze ti funguje nieco naviac co si predtym nemal, to nieviem co je za blud, ale skus byt konkretny. Viem ako tieto budiky spojazdnit spravne a prekodovat, aj nastavit km apd. ale asi ti to nepomoze, lebo ja som z Presova a ty z opacnej strany republiky.
Najlepsie riesenie je opravit povodne budiky (zrepasovat). Displej ti opravim do 100% stavu a pripadne ine poskodenia tiez. Kludne sa ozvi do ss ak mas zaujem.
Mozno mam aj nejake zvysne budiky z toho roku, ale to je jedno, pretoze tak ci tak sa musia prekodovat.

Radek700
Auto: BMW 530D

Utorok, 17. Mája 2011, 14:54

airbone napísal:
prisposobit sa daju, ale ako pise LuCKy nie je to jednoduche a malokto ti to spravi poriadne. Ani diagnostika ti nepomoze, petoze s nou sa daju kodovat len pouzite budiky. Treba nato specialne nastroje, programator eprom, nahradnu eprom novu m35080 apd apd, vymazat hodnoty, zapisat nove a nakodovat cez dis. Preto ti tam svieti vsetko mozne, pretoze su z ineho auta a nie su spravne nakodovane pre tvoje auto , co znamena ze polka veci tam nefunguje. To ze ti funguje nieco naviac co si predtym nemal, to nieviem co je za blud, ale skus byt konkretny. Viem ako tieto budiky spojazdnit spravne a prekodovat, aj nastavit km apd. ale asi ti to nepomoze, lebo ja som z Presova a ty z opacnej strany republiky.
Najlepsie riesenie je opravit povodne budiky (zrepasovat). Displej ti opravim do 100% stavu a pripadne ine poskodenia tiez. Kludne sa ozvi do ss ak mas zaujem.
Mozno mam aj nejake zvysne budiky z toho roku, ale to je jedno, pretoze tak ci tak sa musia prekodovat.

ahoj, citam ze si z východu, vedel by si mi opravit budiky na mojej E39 530D? vynechávaju mi tam hodnoty, a časť už aj dosť slabo vidno, potrebovalo by to asi repas, co Ty na to? dikess

airbone
Auto: F25 X3

Utorok, 17. Mája 2011, 15:22

mas ss

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných