... všetko o BMW ...
Snyyps napísal:Ahoj, prepac za neskoru odpoved ale nevsimol som si, ze tu niekto pisal lebo som pozeral len na spravy a maily, tak lestim viacerimi pastami podla toho v akom je auto stave lestim pastami od 3M az po znacku Car System, Autoglym a podobne, skoro vsetko je to na jedno kopyto rozdiel je uz len v cenach so zakaznikmi viem dohodnut cenu podla toho ake pasty pouzijem mam dodavatela, ktory mi zohna skoro vsetky pasty pomocky a podobne takze nie je problem :)
Snyyps napísal:Dakujem, ako myslis kompletne auta? Myslis to tak, ze umyvas aj interier a tak? Tak ja sa zaujimam iba o exterier, ochrana laku, konzervacia laku(pastovanie + voskovanie) odstranovanie skrabancov atd. A ty ake pasty pouzivas? Ja sa chystam momentalne skusit veci od znacky NU finish tak snad to vyjde. Teraz cez vikend budem robit otcovu 645ku tak sem hodim fotky ako vyzera :). Prajem pekne den a nech sa dari aj tebe :) .
Snyyps napísal:autoglym som skusal len rucne a celkom to slo len ruky som si skoro znicilako sa ti robi s autoglym pastami ked to robis strojovo naprs so super resin polishom a paint renovatorom?
Snyyps napísal:ver, ze by som sa dostal kedze kamarat ma autoumyvarku s Autoglym vecami a jeho kamarat je vyhradny dodavatel Autoglumu na Slovensko ale to je jedno :), neskusal si veci ako NU FINISH alebo ScratchX, su to veci pre zaciatocnikov ale len ci nahodou s tym nemas skusenosti alebo niekoho co s tym robil ?
Snyyps napísal:u mna je to tak isto no niektore veci robim aj rucne kedze idu celkom ako po masle, napr lestenie odstranovanie skrabancov s lestickou robim len ked je lak velmi zoxidovany, skoro tak, ze uz sa ani slnko poriadne neodraza, alebo ak su skrabance po celej kapote a podobne zajtra tu hodim fotky 645tky, ktoru som robil no tie keramicke laky su nieco hroznea niektore skrabance ani nezmizli kedze boli az do zakdalnej farby.