... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Arut
Autor témy
Auto: Škoda Octavia I
Kraj: Banskobystrický

Rád by som kúpil svoje prvé bmw

Nedeľa, 8. Mája 2011, 20:34

Zdravím všetkých,
som tu úplne nový a rád by som Vás požiadal o rady pri mojej prvej kúpe bmw. Po mnohých týždňoch čítania rôznych recenzií a testov som, ako zrejme mnohí dospel k presvedčeniu, že vzhľadom k spoľahlivosti motorov by moja voľba mala padnúť jednoznačne na bmw. Okruh výberu vozidiel bmw som ustálil na dvoch typoch a to 3 touring alebo x3. Príliš sa nezaoberám riešením, či diesel alebo benzín, keďže môj priebeh km je ročne do 20.000 km, najčastejšie 15 km do práce a späť, ale i pravidelná mesačná jazda 500 km (prevažne diaľnica). Z tohto dôvodu si myslím, že by som nešliapol vedľa ani pri jednej z možností. Takže som v okruhu hľadania som zameriaval na 318i (105 kW), 318d (105 kW), 320d (120 alebo 130 kW), ale rozmýšľam i nad 330d (170 kW). Pri tej X3 asi 2.0 110 alebo 130 kW.
Teraz trocha konkrétnejšie. V mojom okolí som našiel X3 2.0 110 kW, 118.000 km, manuál, pre mňa postačujúca výbava, dovoz z EÚ.
http://bmw-x3.autobazar.eu/20-d-id2206809.html

Ďalšie som našiel 330d, no veď tu je:
http://bmw-rad-3-touring.autobazar.eu/3 ... 77735.html

Moja prosba teda je, či by ste svojimi skúsenosťami uľahčili moje rozhodovanie a poradili mi pri výbere, poprípade pridali i nejaké konkrétne skúsenosti s možnými komplikáciami atď.

Veľmi pekne ďakujem.

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: Rád by som kúpil svoje prvé bmw

Utorok, 10. Mája 2011, 09:10

moj nazor je taky, ze ked dovezene auto, tak by som ho si ho nechal doviest sam...nevyberal nieco, co uz dovezene je..
pretoze je tu velka sanca, ze tomu autu po ceste ubudlo par km na tachometri...
nehovoriac o tom, ze netusis odkial to auto doviezli....
cize kukol by som si nieco napr na www.mobile.de a nechal si to doviest...ludi a firiem, co dovazaju auta je hromada...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní