... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
BMino napísal:je tu o tom tema
ked ju zhodis, tak vidis ci je popraskana... ak je moc tak ju vymen, alebo ju vymen preventivne
BMino napísal:ja som ju povolil, ked som chcel pretocit motor racnou
jing-jang napísal:na mojom odchadzala zhruba po 160000 kilometroch, otestovat to vies tak, ze si das kamosa do auta, ty sa postavis pred auto, nastartuje sa a na tvoje znamenie nech kamos zapina/vypina klimu, v podstate ta remenica ma tlmit sok po natlakovani klimy ked pocujes take male psssst spod kapoty. ked sa klima zapne a po niekolkych sekundach sa zmeni zvuk motora na nieco co sa ti nepaci a potom ked sa to zase upravi po tom co sa klima vypne tak treba menit remenicu. moja to robila a pritom ked som ju dal dole tak vyzerala uplne schopne, ani jeden praskanec.
Dalej odporucam zohnat ruky arnolda schwarzenegera alebo nejaku dlhu tycku na racnu, ktoru budes moct pouzit ako pacidlo lebo ta remenica je tam dotiahnuta takou silou ze az.(vazne silno) keby nastal nejaky problem napis...
TT-SIMIK napísal:na prevodovke je dierka na kolik zaistovaci o zotrvak, potom povolíš z 3m trubkou ako ja......
elaxes napísal:Ty si na tom išiel? A neprehrievalo sa ti?