... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, SmartBastard

bmwtt.sk

vaki751
Autor témy
Auto: BMW M5
Kraj: Trnavský

CO HOVORITE NA TUTO BMW X5???

Sobota, 7. Mája 2011, 19:24

Dubak
Auto: X5 3.0d E53
Kraj: Žilinský

Re: CO HOVORITE NA TUTO BMW X5???

Nedeľa, 8. Mája 2011, 20:59

Nepoznam.Neviem podla mna dost stara. Si to vezmi skoro 12 rocne auto. Treba ratat s tym, ze ti tam bude treba par veci pomenit. Treba sa ti natom previest, podla fotiek neposudis. Ale interier hrozny ( aspon mne sa nepaci). Potom vidno ze predny naraznik ma dost velku medzeru pri blatniku. Tak isto ten prah pri vodicovych dverach nevyzera ok.

(ak som urazil majitela auta, tak sry. Povedal som len svoj nazaro)

cilla
Auto: BMW
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 9. Mája 2011, 09:47

špára pr. nárazníka je tom aute normal
Naposledy upravil/-a cilla v Streda, 18. Januára 2012, 14:24, upravené celkom 1 krát.

Dubak
Auto: X5 3.0d E53
Kraj: Žilinský

Pondelok, 9. Mája 2011, 10:13

cilla napísal:
to dubak: ty si teda odborník, špára pr. nárazníka je tom aute normal, evidentne vieš o E53 velký kkt :!: aj ked máš x5 v popise....
....

Ale ba, majster odbornik. Predstav si ze mam E53, tak zasa taky velky kokot o tom neviem. Mozem ti ju nafotit, nemam s tym problem. Povedal som len svoj nazor, evidentne sa ta dotklo, preco asi. Ked si taky profik, tak si pozri dade E53 ake je tam sparovanie. Aj na tych fotkach vidno ze vodicova strana ma vacsiu. A je to dovoz, tak prvy majitel to nebude isto.
Hlavne ze ty vies o tom velku pi*u. =D> :-({|= :thumbup: :thumbup:

P.S.: K tomu popisu, njn veru na ten tvoj popis auta nemam. Sa hambis za to co mas? Ked mas len BMW?

cilla
Auto: BMW
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 9. Mája 2011, 18:54

no k autu ešte raz : predný nárazník je na tom aute ok, sedí ako má , možno ako jediné....
Dubak napísal:
Ked si taky profik, tak si pozri dade E53 ake je tam sparovanie. P.S.: K tomu popisu, njn veru na ten tvoj popis auta nemam. Sa hambis za to co mas? Ked mas len BMW?

dade? :lol: :lol: :lol: :lol: toto nepotrebuje komentár.... a k tvojej otázke: nie, nehambím sa . :wink:

adamo
Kraj: Prešovský

Utorok, 10. Mája 2011, 19:50

robis vedu ked on napise dade a ty dalsi inteligent napises HAMBIT sa.. ked na to nemas tak aspon neurazaj druhých

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 10. Mája 2011, 22:24

moj laicky nazor - to auto uz ma davno najlepsie za sebou..ak ti to nevadi a mas dostatocne rezervy na dalsie investicie...tak chod do toho...
v kazdom pripade nepocitaj, ze to auto budes servisovat za ceny ako fabiu a pod..
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

rxe
Auto: E 53 4,4i v8
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 19. Júna 2011, 13:10

chlapi ja som bol pozret z brachom to auto a nehovorim ze nema nejake kozmeticke chyby ale jazdi uplne v pohode prevodovka , len bol motor trochu zateceny zospodu le to su len tesnenia,gufero alebo odvetravanie kluky. bude to stat nejake peniaze. ale ako motoricky tam nic nebucha ani neklepe. normal.

Užívateľov profilový obrázok
raidmax
Auto: e38 735i a E53 3.0i
Kraj: Košický

Utorok, 12. Júla 2011, 07:34

Bol som pozrieť na to auto a je v úplnom pohoda stave automat a aj motor idú veľmi dobre karoséria má pár chybičiek krásy ale na svoj vek je to primerané interiér je good a aj výbava je dobrá no chýba jej sport paket ale to je len detail. MAJITEL JE UPLNÝ POHOĎÁK a teda povedal všetko čo o aute vie a podľa mňa nič nezatajil a dokonca je ochotný zľaviť z ceny.
štýl, technika, radosť z jazdy jednoducho BMW

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní