No takze pokracovanie mojich pekarenskych skusenosti. Po tom co som si prave svetlo upiekol

, zohnal som si predny kryt cez ebay. Porovnaval som ho , a mal by sediet ako rit na serbel. MAL. Nemam dokaz. Pretoze ako Martin C , ani mne sa ho nepodarilo rozbalit. Tak isto som dosiel na to , ze je zlepene silikonom. Kusok toho silikonu som urezal , strcil do truuby a piekol a piekol a nic. ( Tu prichadzam na to , preco som som ho minule pripiekol. Dal som na chvilku , neslo , tak som ho dal na dlhsie a pozabudol sa trosku ) .
Takze ja mam jedno, ktore je zlepene niecim inym a nie silikonom, a druhe, ktore je zlepene silikonom. Podla stavu praveho svetla, a nejakych detailov , to vyzera, ze moje autko niekto predomnou nabural a vymenil svetlo. Takze to vyzera, ze moje lave svetlo ( asi 10/2000 ) rozoberatelne je a prave ( pravdepodobne novsie ) sa rozobrat neda !! Nateraz som to vzdal, pockam, ci nahodou zozeniem aspon nejake docasne, aby som sa mohol hrat s tym mojim , ak ho znicim, aspon budem mat s cim jazdit.