... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

horomin
Autor témy
Auto: bmw 318d E91
Kraj: Košický

bmw E39 Zaseknute elektricke sedadlo.

Pondelok, 2. Mája 2011, 14:45

serus chlapi. mam problem s mojou sedačkou na bmw E39. mam elektricky polohovatelne sedadlo a ked si chcem sklopiť chrbtovu časť sedadla do zadu tak prava polovička sedadla stoji na mieste, je ako zaseknuta alebo vobec nereaguje a lava polovička ide normalne do zadu. tak mam na vyber: buď buďem sedieť ako v školskej stoličke nepohodlne alebo si to rozoberem a opravim. nemal stym niekto nejake skusenosti? čo by to tak mohlo byt, lebo chcem si to spraviť sám. vopred dakujem

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: bmw E39 Zaseknute elektricke sedadlo.

Pondelok, 2. Mája 2011, 18:28

skusensoti nema asi nikto ale ja by som povedal, ze ti odisiel jeden motorcek
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

majo17
Auto: BMW e34 525iA+e39
Kraj: Žilinský

Re: bmw E39 Zaseknute elektricke sedadlo.

Pondelok, 2. Mája 2011, 21:30

Mne toto robi ale posuv dole,jedna strana ide,druha zasa stoji a sedadlo sa stoci, pohanane to je lankom v tvare stvorca,moze byt vyskocene z mechanizmu kt sklapa opierku,je to ten uplne posledny mechanizmus na sedacke vzada.....tiez toto riesim
riesenie by malo byt:
-skratit bowden v kt. je to lanko
-bowden je moc dlhy lanko vyskakuje lebo je volne
-ak nie,chyba je v centralnom motorceku,kt. je z cela sedacky,pokial ide jedna strana a druha nie mal by byt ok
prajem silne nervy,mne skoro povolili.......budes musiet odstrojit kozu,vypln sedaka,vtedy mozes rozobrat a skontrolovat mechanizmus...
Bmw e34 525iA
ex Bmw e30 1.8i(M40)coupe

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných