... všetko o BMW ...
tomasbmw napísal:
pavelkedra neber vazne vidis ze si kupil rozbitu e39vinu po 40tich majiteloch a ide nieco namietat
voMacK napísal:
to nepovazujem zrovna za argument :)
okrem toho, ja som sa tym nijak ani nemienil navazat do teba..alebo do niekoho konkretneho tu....ale proste fakt je, ze vela ludi tu ma dost zaujimave zmyslanie...ja vravim, ze auto ma v prvom rade zivit cloveka...nie naopak...
niekto to berie ako hobby...to tiez beriem....ale davat do auta prve posledne je blbost...
vela ludi si kupi silne, stare auto, struhaju frajerov a ked pridu na pumpu, tak tankuju za 10 eur..mne to pride smiesne...
co si budeme klamat..auto je zkurvene nevdacna investicia..kupis nove...mas ho dva roky a uz ma polovicnu hodnotu...
ale tak to som uz velmi odbocil od temy :))
PavelKedro napísal:
no je to tak je to investícia do ničoho. Ja to mam rozdelenéna dve kategórie je auto robotné každodenné TDI to sú sluhovia, potom mám všetky tieto bavoráky len preto pretože som uchylný na BMW hoci aj z roku 1960. Je to hobby paprať sa po víkendoch v garáži je to relax zároveň odreagovanie po celotýždňovom blázinci v robote . Áno je kopec takých, ale to je každého vec predsa nemôžme im to zazlievať je to ich životný štýl do toho nás vôbec nič
oro napísal:Najt presne ako hovoris:) a typnem si bral by si 330xd. Nemylim sa? Kebyze boli prachy tak aj ja by som isiel 100 pro do toho motoru, ale nakolko nebolo tolko musela byt improvizacia, ale ako som pisal pred tym po cipe to auto jebne 325i v pohode, takze zle to auto neni.
Tvrde ani ne, je to maksie ako E90 ktoru som mal pred tym takze v tomto smere spokojnost. Obute mam 19 a je to okej.
Co sa tyka toho tocenia volantu tak ano tazko sa s nim toci, ale ved to je super, sportovejsie.